Nagyon nem tetszik hogy lépten nyomon, minden apró cseprő dologért kizárják a játékosokat. Lassan nem lesz kivel játtszani. Az 1-es UNI-ban már alig van játékos. Minden nap tömegével zárják ki az embereket. Csak arra nem gondolnak hogy mi lesz akkor ha mindenkit sikerül kizárni, kit fognak akkor felügyelni.
Most másodszor kezdtem újra a játékot. Mikor először regisztráltam akkor még több mint 9000 játékos volt az uni1-ben, most alig 3900, és ennek is több mint a fele inaktív. Szerintem az illetékeseknek át kellene gondolni hogy érdemes e ekkora szigort tartani mert közben elvész a játék.
Ki van zárva téma:
Engem marhára idegesít, hogy a sok noob folyamatosan irogat nekem, hogy on, meg lol, meg xd, meg stb. Na ezeket mé' nem lehet kizárni a retekbe? EZ SPAM, nagyon nem vagyok rá kíváncsi, hogy hol kockul a gyerek!!!
Én úgy vagyok ezzel, hogy a játéknak vannak keretei, amiket be kell tartani... Nekem pont az tetszik itt, hogy a szabályok (és akik betartatják) fenntartják azt a rendszert, ami tisztességes versenyhelyzetet eredményez, kúltúrált környezetet. Akinek ez ellenére van, az keressen más játékot.
Szerintem is igaz...Bár.... azést nem szívesen lennék azoknak a helyében akik már egy jó ideje játszanak, és eccer csak kapják a hírt h monjuk 2036ig ki vannak tiltva pl azért mert 2testvér másik gépről jáccot, és sok idő mulva az egyik mondta h nézzen már fel a másik hozzá, megtette és bannolták (<--- csak azért ezt mondom me erről tudok).....
XDDD és ha monjuk valamien oknál fogva az fs rosszul sikerül, és rádjön a női megérzés (ami szinte mindig biztos) h támadnak? ráadásul szabályokkal se vagy tisztába oan nagyon akkor minden bzonnyal megteszed és máshonnan is felnézel (<----- persze ez csak amona "mi lenne ha")
ezt eddig nem is tudtam hogy 1 gépröl nem lehet belépni 2 profilba
jo hogy ezt a forumot olvastam
Ez viszont nem mentség senkinek hogy nem tudtam.
Mikor regisztráltál akkor a szabályzatot be X-elted ezzel elfogadtad a játékra vonatkozó összes szabályzatot.