You are not logged in.

Starboy

Könnyű harcos

• Send private message

21

Sunday, September 20th 2009, 2:15pm

Sokfajta játékos van az unikban,és mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik!!Ebben a témában nem is arról szólt a kérdés,hogy megéri e,vagy sem,hanem mi a jó szisztéma!Nekem sincs védelmem,mert az fs-el védekezem,de mindenkinek szive joga eldönteni hogy játszik.Nem mindenki tud a nap 24 órájában gép előtt lenni,sőt napokig nem tud fellépni,és nincs kedve számolgatni mikorra küldje el a kis flottáját fs-re,hogy mire visszatérnek,gép előtt legyen.Jó játékot mindenkinek,saját vérmérséklete szerint!

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

22

Sunday, September 20th 2009, 7:16pm

hmm !

igaz tekinek nem tulságosan éri meg ! de ha kinek mien a stílusa ! bár én inkább bányára és flottára költeném a nyersaanyagomat !

nevet nem mondok de ez 1 élő teki :P:P

Védekezés
Rakéta kilövő 120.000 Könnyű lézer 120.000
Nehéz lézer 11.111 Gauss ágyú 4.300
Ion ágyú 10.500 Plazma torony 2.000
Kis Pajzs kupola 1 Nagy Pajzs kupola 1
Anti-Ballasztikus rakéták 90

ha számoltok akkor kiderül hogy több mint 1 millió pontja van csak a tekijéből !

23

Sunday, September 20th 2009, 11:47pm

Akik a védelmet fikázzák, azoknak meg azt kell megérteni, hogy mindenkit el lehet kapni, akármekkora flottával (akkor most flottázni sem érdemes, vagy mi?). Aki meg 10k 20k vagy 100k rombolót küld rá a védelemre, számolja rá deu költségeket is. Gyorsan azért ideírom, hogy a legjobb védelem persze az FS...
------------------------------------------------------------------------------------
Stormrider

24

Monday, September 21st 2009, 12:19am

Védekezés

ha számoltok akkor kiderül hogy több mint 1 millió pontja van csak a tekijéből !

Erre csak annyit tudok mondani hogy: "jézus mária, mit ki ez a srác és honnan jött :D" ekkora teki előtt le a kalappal! de mire jó?
:love: fool for love :love:

Sig by Dubi, THX

JoCkAs

Könnyű harcos

• Send private message

25

Monday, September 21st 2009, 7:21am

Védekezés

Erre csak annyit tudok mondani hogy: "jézus mária, mit ki ez a srác és honnan jött :D" ekkora teki előtt le a kalappal! de mire jó?

Ösztönzésre...jó sok DS-t kell legyártani ahhoz, hogy bezúzzák! :D

Mefisztó

Banned indefinitely

• "Mefisztó" has been banned

• Send private message

26

Monday, September 21st 2009, 7:39am

Vannak azért olyan DS mániások uni6-ban akik ACS-ban simán betörnék :)
Az ördög Sosem alszik :)
de ezt már úgyis tudjátok :D

:monster: Légy jó az életben,vagy találkozunk a Halálban:monster:

whitedragon

Nagy szállító

• Send private message

27

Monday, September 21st 2009, 8:09am

Krampampuli:

A teki semmire se jó. Kell védelem a bolygódra, de tényleg nem sok. Ha csak szolid védelmet akarsz, hogy megvéd a napi termelésed akkor bőven elég:

100 rakéta kilövő
100 könnyű lézer
10 Nehéz
10 Gauss
10 ion
1 Plazma
1 kis pajzs kupola
1 Nagy pajzs kupola
20-30 Anti balleszt.

Ha ez megvan ez megvédi a termelésed egy ideig, természetesen ha már 10k fém fölött termelsz óránként akkor már hatástalan és kcisit bővíteni kell, de nem egy Nullával :)
Remélem tudtam segíteni egy kicsit.

Mellesleg ne keverjük Uni6 ot normál szerveres unikkal, mert teljesen felesleges és nem is a témához kapcsolódik szerintem :)

"Emberi mivoltunk képessé tesz minket a lehetetlen véghezviteléhez!"

Shagrath85

Hidden Support

• Send private message

28

Tuesday, September 22nd 2009, 10:09am

Top 10es bányászt akarsz? Akkor hozhatod a sört ugyanis uni2ben Oblivion TOP1. Ja igen a Sopronit csípem :D

Uni6ban Lumiere jól halad 97 DS ő lesz a magyar Ogame Reggieje :D csak páran nem eszméltek még rá.
Uni 2 (New Age) - ÁTADVA

DE AMI ÖRÖK:

Ogame.hu legnagyobb csatája

29

Tuesday, September 22nd 2009, 10:18am

Pff... Nem szólok többet semmit... jó elhiszem hogy a bányászok is lehetnek sikeressek, de ha megnézed akkor a 10 ből 8 nem bányász! Minden tiszteletem a Top 10 bányászoknak :D

Sig by Dubi, THX

Sally

Unregistered

30

Tuesday, September 22nd 2009, 10:27am

uni5
Top1 bányász

Top10-ből 3 és fél bányász

A bányászattal nincs addig bajom, amíg nem tekivel párosul, és okosan csinálják.

Lumi uni1-ben más kategória... szerintem ő inkább flottás... jó bányákkal :D

Bányászok pontban sokkal jobban állhatnak időnként, mint a fleeterek. Mivel nem égetnek annyi deut, ők eladják, amíg a fleeterek profituk egy részét deuvásárlásra költik..

Mindkettő más-más stratégia... míg a bányász a saját, a fleeter mások bányáiból él .

31

Tuesday, September 22nd 2009, 11:19am

Kész feladom! :D A Teki ellen kampányoltam, most meg én leszek a főellenség? Pff...

Sig by Dubi, THX

Sally

Unregistered

32

Tuesday, September 22nd 2009, 11:38am

Nem. De ne keverd a dolgokat. A bányász nem ugyanaz, mit a teki, bár összefonódhat. Attól, hogy valaki bányász, nem feltétlenül bújik teki mögé ;).

33

Thursday, September 24th 2009, 11:26pm

Lumi uni1-ben más kategória... szerintem ő inkább flottás... jó bányákkal :D

Egyet kell értsek!
És annyit én a saját deumat égetem általában, megesik, hogy veszek, de el is szoktam adni :)

Fleeter bányász a legjobb :D

Uni6 valóban nem keverendö a többi unival, ott van pár dsem, de az semmiség! Rossz bányáim vannak ott így nehéz húzni öket! Plusz idöhiány miatt még inkább!

De azt mondom, minden teki törhetö, nem éri meg! ;)

U.I: szivesen Acsolnék, Ds párti emberekkel a speed uniban ;)

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

34

Friday, September 25th 2009, 9:02pm

Végigszámoltam azt a 133ds-es csatát(lehet van rá netes számláló de mazochista módszerrel egyenként beszorozgattam). Hát mint a tekitörések 99%-nál itt is 3* annyiba kerülő flottával lett lenyomva a teki. Így biztosan igaz, hogy minden teki bezúzható ha 3*-4*-5*... annyi anyagba kerülő flottákkal mennek rá. Ilyen alapon bárki beverhető akár tekis akár flottás. Dehogy a témáról is szó legyen én ezt a 2 koktélt használom:
Kezdeti védekező koktél:100 Rakétakilövő 100 Kislézer 25 Nehézlézer 8-9 db Ionágyú 3-4 Gausságyú 1 Plazmatorony 1 Kispajzs 1 Nagypajzs
Későbbi védekező koktél:100 Rakétakilövő 100 Kislézer 20 Nehézlézer 10 db Ionágyú 6 Gausságyú 3 Plazmatorony 1 Kispajzs 1 Nagypajzs
Megjegyzem 4000 plazma még a fentebb említett csatába, és akkor még mindig sokkal kevesebben van a védő össze egysége, de a 133 ds nagyrésze elhullik.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Muguruma Kensei - 9TH Division Captain - Vaizard - Bleach Powa

This post has been edited 3 times, last edit by "Kensei" (Sep 27th 2009, 12:15am)

35

Tuesday, March 2nd 2010, 5:33am

Zárva, és áthelyezve az archívumba!