Légy jó az életben,vagy találkozunk a Halálban

This post has been edited 1 times, last edit by "Etrigan" (Sep 17th 2009, 12:40am)
Most jut eszembe :UNI6-ban nem egy olyan embert ismerek akik már több mint 10k rombival rendelkeznek.
azaz ha egy tekire rá megy mondjuk 30k romboló egy ACS során az már igen hatásos tud lenni.

De van egy nagy különbség: a flottát tudod fs-elni, a védelmet nem.A védelemnek a célja az, hogy védelmet nyújtson a flottának és a megtermelt nyersinek.
A védelem nagy része a csata után visszaépül, míg a flotta nem.
Azt is lehet mondani, hogy nincs az a flotta, amit nem lehet bezúzni, csak nagyobb kell hozzá, vagy ACS,
oszt ez is igaz! Érdekes, hogy senki sem kérdezi: mekkora flottát érdemes építeni?
Gondolom egyből jönnének rá az okos válaszok: semekkorát sem, mert nincs az a flotta, amit nem lehet
bezúzni. Jé!, ez is igaz. Akkor meg minek építeni flottát, vagy védelmet, hiszen az erősebbek úgy is
bedarálnak.
Quoted
A támadósabb típusnak inkább a flottát, míg az építőnek inkább a földi védelmet.

Quoted
Nem a védelemmel kell megnyerni a háborút, de arra jó, hogy a játékosok 98%-át távol tartsad a bolygódtól.

de utánna azt mondták FS, foggalmam se volt mi az, de olvastam sokat, és jobb lettem, mindig megoldásokat kerestem a támadó ellen! És a teki nem az! uni7 ben nem lehet akkora tekid hogy a top 5 ACS el be ne tudja verni!
ez a Hibryd a legjobb, de teki akkor sem kell!
mert nincs túl nagy teki csak kevés bombázó meg IPM (BKR)

fool for love
Már párdon de CSK01 (uni6) [LajharZ] majdnem TOP10-s bányász...nézz végig az unikban hány top 10 es bányászt talász? ha van olyan akkor legyen szives irjon és megiszunk egy sört meg eladom egy uzeumnak mert én olyat még nem láttam

fool for love
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH