Originally written in PM conversations with various users
Nem csak digitális forma, csak azt többen használják a fórumozók közül "általában" véve. De természetesen bármilyen grafikus művészet is jöhet nem csak digitális.
[...]
Egyébként ez egyáltalán nem kötelező jellegű. Sőt még ha jelentkezel "Művésznek" ide, akkor sem kötelező hogy másoknak csinálj képeket. Csak ahogy kedved tartja. De persze ha nincs kedved ehhez egyáltalán akkor nem nagyon van értelme jelentkezni.
Tehát a lényeg hogy ha jelentkezel, csak azért jelentkezel mert ezt egyébként is csinálod a szabadidődben, és ha már itt van ilyen, akkor te szivesen megmutatod néhány alkotásodat, és esetleg csinálsz másoknak képeket a kéréseik alapján.
[...]
A Fan Art itt nem feltétlenül
csak OGame-ről szól, hanem bármiről, teljesen off-topic is lehet. Manga, film, egyéb ... bármi. (persze vannak tartalomra vonatkozó szabályzati korlátozások - pl. pronográf dolgok nem lehetnek a képeken ... stb.

)
[...]
Természetesen lehet felhasználni forrás képeket aláírás képekhez meg ilyesmi, hisz' azoknak pont ez a lényege. Egyedül az nem engedett ha olyan képet használnál amik le vannak védve szerzői jog által.
[...]
Olyan képekre gondolok a "szerzői jogvédelem" alatt amiket olyan - szintén - művészek készítettek akik direkt ki is emelik hogy az az ő munkájuk, és nem engedik másoknak felhasználni őket. Ilyeneknek vehetők például a DeviantArt-on az egyedi és pro képek. Ott például a DeviantArt szabályokban le van írva hogy az ott regisztrált felhasználóknak beküldött saját készítésű képeik védve vannak.
[...]
Én azt mondanám hogy amíg nem tudja a felhasználó biztosra hogy egy képet felhasználhat-e vagy sem, addig használhatja, majd ha valaki megorrolja, hogy "ez az enyém" akkor törölni kell a módosítást, vagy akármilyen képet amit alakítottál belőle.
Tehát ha nem derül ki a képről egyértelműen és viszonylag könnyen hogy az le van védve, addig szerintem fel lehet használni. Aztán ha jön a szerző hogy "az oldalam szabályaiban apróbetűvel elrejtve a 6. link után ráakadhatsz az utalásra hogy egy másik oldalon le van jegyezve hogy levédettem a képeimet", akkor lehet törölni stb. De addig "free for all"