You are not logged in.

El Bundy

Trial Gameoperator

• "El Bundy" started this thread

• Send private message

1

Sunday, February 5th 2012, 7:29pm

El-Bundy[BlackIce] vs. doc[P.P.A.] 35.605.000

Története csak annyi,hogy amikor el kezdte építeni a műholdakat,nem foglalkoztam vele.Be vallom tök ki ment a fejemből "doc" műholdjai.Este viszont amint megláttam őket a kicsi teki mögé meg bújva,gondoltam elindulok.Volt 10db Plazma de azt le rakétáztam előtte és kevesebb lett a teki is.Így viszonylag olcsón megúsztam az úti költséget
:thumbup:

A védő amint fel kelt az álmából és belépett korrektül gratulált. :rolleyes:

~ 4 kör után ~

( -680.000 fém -238.000 kristály [-68.000 deutérium] )

megsemmisült

A támadók nyerték a csatát. Rabolt: 22.743 fémet, 13.875 kristályt és 29.836 deutériumot.

A támadó összesen 986.000 egységet vesztett.
A védő összesen 34.619.000 egységet vesztett.
A védő tekije 13.406.000 egységet tett ki.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 222.000 fém és 5.135.400 kristály van.

A Szemetese(i)d (300) elérték a 6.000.000 maximális raktér kapacitását. A célpont [ ], 222.000 fém és 5.135.700 kristály lebeg az űrben. Betakarítottál 222.000 fémet és 5.135.700 kristályt.

A hold létrejöttére az esély 20 %.
Teljes profit: 4.437.854

Edit: Nem tudom,hogyan került a neve mellé zárójelben,hogy kezdo.A formázó valamiért be tette.Nincs közöm hozzá esküszöm 8) Van valakinek ötlete?

Áthelyezve a Cr-ek közé
Mohikan

Becsüld meg a kezdőt - ő semmi, de még minden lehet.

This post has been edited 3 times, last edit by "Mohikan" (Feb 5th 2012, 10:04pm)

:Sorrow:

OGU Reporter

• Send private message

2

Sunday, February 5th 2012, 8:18pm

Szia!

Két dolgot megemlítenék így elsőnek.
Ez nem Hof, s pláne nem nagyobb 20%!

A rakétázás miatt nem kapsz sütit, mert csúnya dolog, a profit viszont egész jó...

Védőnek, ha meg volt a gravi sok szerit a ds-hez, ha nem volt meg, az nagy pech :( Részvét...

Edit: Formázóban van egy olyan opció , h szerver. Az amin hagytad úgy ismerte fel a védőt, h abba a szövibe tartozik.

Bújocska vette kezdetét ... :whistling:

This post has been edited 1 times, last edit by ":Sorrow:" (Feb 5th 2012, 8:20pm)

toncsi18

Nap Műhold

• Send private message

3

Sunday, February 5th 2012, 8:48pm

Szép estét :D
Ez a csata valóban nem ide való... Egy hasonlót Én is kitettem, át is került a CR-ek közé hamarosan...
"- A következő féle támadások nem tehetők ki a Hírnév Termében: támadások kitiltott vagy inaktív játékosok ellen, napműhold-zúzás* és egyértelmű holdesély-szerző** csaták."
Viszont ez a szép adag krisi mindig jól jön :D
Jó költekezést

Védőnek: Mivel megvan a gravi épüljenek azok a DS-ek :phatgrin:

"Legyen hosszú élete az ellenségeidnek, hogy láthassák sikereidet, mert az sokkal fájdalmasabb, mintha megölnéd őket." :evilgrin:

El Bundy

Trial Gameoperator

• "El Bundy" started this thread

• Send private message

4

Sunday, February 5th 2012, 8:57pm

Bakker eddig fel sem tűnt :dash: Pedig oda akartam ki tenni.Köszi az infót már írok is az illetékeseknek!

Köszi Timi az infót.Ez nem az én napom,mert tényleg a formázóban nem figyeltem melyik Uniban vagyok. Rakéta meg megmaradt régről ezért került csak a levesbe!

Totál amatőr hibát vétettem.Írtam az illetékeseknek.Az se baj ha törlik :)

Becsüld meg a kezdőt - ő semmi, de még minden lehet.

This post has been edited 2 times, last edit by "El Bundy" (Feb 5th 2012, 9:03pm)