You are not logged in.

1

Wednesday, January 25th 2012, 3:51pm

envagyokaz [FBS] vs. szat [-] => 1.759.500

Hol volt, hol nem volt… Ez nem az a rész.
Jönnek, mennek az emberek, néha valaki végleg eltűnik, néha valaki hosszabb távollét után visszatér, a hosszú távollét után lehet senki sem emlékszik rá, lehet csak 1-2 ember, viszont értük is megéri maradni. Ezennel szeretném bejelenteni hogy Jana újra rontja Uni7 levegőjét.

Joco:
Köszönöm neked a rengeteg segítséget, tanácsot. Van még mit nem tudok, majd ha szükségem lesz a tudásra hozzád fordulok

Ricsi:
Köszönöm, amikor még kicsi kezdő voltam a szárnyaid alá vettél és tanítottál, sok hosszú éjszaka telt ez azzal, hogy próbáltál nekem bizonyos dolgokat elmagyarázni

Mélyen tisztelt Szövetségeseim, és Barátaim:
Köszönöm, hogy visszafogadtatok magatok mellé, megpróbálok felnőni a „régi” Janához. (nem lesz nehéz dolgom úgy érzem)

Nem akartam kiemelni senkit „ellenségeim” közül, mégis elejtek egy célzást. Köszönettel tartozom egy személynek, aki neve mellett a nevem eltörpül. Ő mindig oda tartozott ahová én tartozni akartam „A vadászok közé”.
Tisztelettel, tekintek fel rá.

Aki akar, talál kivetni valót a csatán, de nekem tetszik az „első nagy” csatám.

A védőnek mielőbbit!

Támadó: envagyokaz (FBS)

Védő: szat (-)

Az állás 3 kör után:

Támadó: envagyokaz (FBS)

Védő: szat (-)
Megsemmisült!

Rabolt:

A támadó összesen 136.000 egységet vesztett.
A védő összesen 1.623.500 egységet vesztett.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg:

szemét lebeg.

JackPot: 1.709.600
A hold létrejöttére az esély 3%.

DF jelentés:
Betakarítottál 205.800 fémet és 177.000 kristályt.

Farmkörök:
Zsákmány: 589.952 Fém, 16.102 Kristály és 123.122 Deutérium.
Zsákmány: 155.797 Fém, 6.754 Kristály és 31.124 Deutérium.

Total JackPot: cca. 2.632.451

Ogamestatistic.hu - Balint133 converter

A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? ÁÁÁ hagyjuk! Úgy sem tudunk repülni! :)

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

2

Wednesday, January 25th 2012, 8:44pm

Üdv ismét az űr vadászmezőkön és a fórumon is.
Tudom, bemutatkozó csatának alap20% volt az elképzelésed, de aszem az is meglesz nemsokára. :)

S hogy névtelenül kire is gondoltál az ellenfelek közül
Egy valakivel kergettétek egymást hetekig - hónapokig, de fogást nem nagyon találtatok a másikon. Tigrislányra tippelnék .:)
Grat a csatához, és a profithoz. Nyomd hajokba, legyen mit mozgatni.
A védőnek mielőbbit.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

3

Thursday, January 26th 2012, 2:27am

Kedves Jana!

köszönöm a pm-et és a célzást is a bevezetőben! :D

Őszintén szólva ismerős a neved, de nem onnan hogy úgy kellene elköszönnöd egy levélbe hogy "a nagyszájú Jana" :)
Nagyon sok embert próbáltam beütni, igazából nem emlékszem rá kettőnk sorsa mi lett... :)

A cirkálók nagyon szeretnek hullani, a játék elején nagyon jók farmolni, de később váltani kell nagyobb hajókra, és csak kh írtásra használni őket! :)

A csatán nagyon szép profit van, a farmkörökből sejtem hogy nem volt elég szállítód több hullámra, de talán mehettél volna még pár kört! :)
Az első nagy csaták mindig szépek, szinte minden héten nosztalgiázom és átnézem az összes eddig csatám, mikor majd dsekkel szaladgálsz és kapkodod a holdakat lefele, szép lesz visszanézni ezt a csatádat! :)

Azt látom hogy a megfelelő emberek tanítanak, így tovább!
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

4

Thursday, January 26th 2012, 9:10am

Kedves Tigrislány !

(megtöröm szokásaim és posztolok saját csatámhoz)

Kettőnk konfliktusa talán itt érte el a tetőpontot, amikor fórumon is kerestem rajtad a fogást :
Háborús csata Tommy Devito [.GS.] vs Maestro [FBS] - 17.477.000
Ezért "írtam alá" úgy a levelet ... Akkor Provokatív és nagyszájú voltam, próbáltam kiprovokálni hogy maradj játszani még velem, de sajnos elköltöztél ... :)

Joco részéről az a mondat, hogy kergettük egymást, túlzás volt ... a valóság annyi hogy kergettél én menekültem... :rofl: 1-1 csapdát próbáltunk neked állítani, amit mindig elkerültél.

Köszönöm az építő jellegű kritikát és a tanácsot, próbálom tartani az ütem és flottatervet... Idővel majd egyszer talán én is az uni nagyjai közé tartozok, akiknek mindennapos a hof, de erre még várjunk pár hónapot ... :)
De megígérem akkor is címzek neked egy csatát ;)

A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? ÁÁÁ hagyjuk! Úgy sem tudunk repülni! :)