You are not logged in.

DarkJoe

Könnyű harcos

• Send private message

21

Sunday, February 5th 2012, 5:43pm

De igen Khaosd,nekem elég nagynak tűnik ez a szerény 600kk,de a tiltásnál "csak" pushing szerepel és 2039-ig lapát.
És 1 másik szerveren szerepel 1 név mellett a "Brutális pushing stb.....",amiért csupán csak 2 hét büntit kapott az illető.
És volt még ott pár érdekes eset.....

Na ez itt a wtf.

Neltharion

Kolónia hajó

• Send private message

22

Sunday, February 5th 2012, 5:52pm

Érdekes kérdés vetődött fel, ráadásul 2 szempontból is. Egyrészről a srácok valóban erre vetemedtek volna-e, másrészről a mindenható moderátorunk igazságossága miatt.
Ez esetben nem ismervén a valódi indítékát az enyhített büntetésnek, egyelőre kalapot emelek equinoxx előtt, hogy utánanézett ezeknek az információknak és reméljük, igazságosan járt/fog eljárni. Ahogy régen mondtad nekem, most bizonyíthatod: "Nem vagyok én az az álnok equinoxx, akinek sokan hisztek."
A csata remek, de nem igazán hallottam még hasonlóról sem, hogy valamivel kevesebb, mint fél milliárd (!) nyersit elkaptak volna. Ebből a szempontból jogos az utánajárás és cinizmus nélkül mondom, bizonyosodjon be, hogy nem vagytok bűnösök, mert ha igen, rohadt nagy csalódás lenne az egész, becsületesen harcoló ogame.hu társadalomnak.

Bocs, a törmelék nélkül számoltam az 500kk-t. (Szerkesztve.)

This post has been edited 1 times, last edit by "Neltharion" (Feb 5th 2012, 5:54pm)

23

Sunday, February 5th 2012, 6:14pm

Quoted

De igen Khaosd,nekem elég nagynak tűnik ez a szerény 600kk,de a tiltásnál "csak" pushing szerepel és 2039-ig lapát.
És 1 másik szerveren szerepel 1 név mellett a "Brutális pushing stb.....",amiért csupán csak 2 hét büntit kapott az illető.

Az Illionis volt és korántsem volt olyan brutális, nem is tudom miért írta ki oda... Ott rendszeresség volt, kis mennyiségekben. És ugye sok kicsi az egy nagy.

Itt akkor egy kis rejtvény nektek:
Samsung account tulaja 3 egyértelmű adat alapján Andromédán Bud szövitársa. Ti minek vélitek? Baráti Marshall segélynek? :)

El Bundy

Trial Gameoperator

• Send private message

24

Sunday, February 5th 2012, 6:29pm

Na igen ha már 3adat alapján is ki szűrhető,hogy barátlistás meg szövi társ akkor 100% százalék,hogy bunda botrány történt!
Aki alapból erős játékos mint Bud annak miért kellett ilyet tennie?Nem így kell a ranglétrán feljebb jutni hanem tenni kell érte!

Becsüld meg a kezdőt - ő semmi, de még minden lehet.

DarkJoe

Könnyű harcos

• Send private message

25

Sunday, February 5th 2012, 7:24pm

equinoxx,én nem írtam és nem is céloztam,arra,hogy ki adta a büntit..lehet kicsit félre értettük egymást.
Nekem csak a 2 bünti mértéke tűnt fel és nem a ti munkátokat kritizálom.
Ha a "sok kicsi az egy nagy",akkor sem értem a bünti mértékét.Sokszor kicsit lehet és csak 2 hét bünti,de 1xer nagyot nem?!?!
Nálam a pushing, az pushing,tök mind1,hogy kicsit,sokszor kicsit vagy egyszer,de az 600kk!!!!
De lehet én vagyok a hülye.

kukacccc

Nagy szállító

• Send private message

26

Sunday, February 5th 2012, 8:00pm

en nem latom az IP ket es nem tudom ki milyen neven jatszik mas unikban de hat Samsung nevu jatekos nincs :( ha jol ertelmezem Blind volt vagy mi fene...a csata szep lenne de nem latjuk amit ok igy nem tudok mondani semmit :( sajnalom hogy ha igaz hogy igy tortent nem tudok mit mondani erre

" Csoda az, ami bennünk és körülöttünk van - de nem vesszük észre. Amíg éljük, azt hisszük, természetes... Csak amikor elmúlt már, döbbenünk rá, hogy csodában éltünk. Utólag. De akkor már késő.
Müller Péter "

Rugobacsi

Nehéz harcos

• Send private message

27

Monday, February 6th 2012, 12:23am

ahhh :) ez igen. én összesen nem pushingoltam összesen ennyi nyersit, mint Ti egy csatánál össze harácsoltatok :D

Egyébként Jumper jól beszél, egyet értek az ilyen megmozdulással. Mindig csak a Számok.... és semmi bizonyítás. hehe :) Történnek itt a magyar ogamen furcsaságok :D na De ez ilyen játék, sose tudni kit dobnak ki :pinch:

Hát a támadónak és védőnek pedig jó hűsölést ! Tom milyen, párszor voltam jegelve Én is. :chinese:

3 szerver: top9
4 szerver: top16

"Veszteni tudni kell, veszítettem
"

Golodin

Board Moderator

• Send private message

28

Monday, February 6th 2012, 9:06am

A tiltást ne itt tárgyaljátok ki.

Zártam: Hinata