You are not logged in.

lootas

Banned until 18-01-2010

• "lootas" started this thread

• Send private message

1

Saturday, February 4th 2012, 11:47am

+Ripp-ölés+farm Bud Spencer [Revenge] & warchief [Revenge] vs. Samsung [FBS] ~~ 403.898.000

Akkor következzék a nagy zabálás története először Budtól:

Pár hete láttam meg ezt a flottát és a hasonló nagyságú nyersanyag készletet miközben Cece barátommal dumáltunk illetve iszogattunk:)
Mondtam neki megkéne csípni de ö sajna nem nagyon ért rá. hát elkezdtem figyelgetni hogy miként merre fs-el menyit aktív
Párszor megindultam rá de legfeljebb ha 10 percet voltam mindig úton mikor feljött
Volt hogy csak jött és ment is és majd fél vagy 1 napot semmi aktivitás. Gondoltam 1et hát neki rongyoltam a holdjának DS-ekkel, de
a védőnek akkor is mákja volt mert a holdja nem esett le csak az én DS-eimböl néhány
Beszéltem tegnap War-al hogy blindeljük be. éjjel mind ketten figyeltünk a df eltünt számoltam majd jó 8-10 secre mögé indítottam a kukákat
Reggel kb 4-5 secre mögé indítottam a flottát is majd küldtem warnak a meghívot: És ezután következik a bakiparádé de ezt majd a kolléga leírja.

És a bakiparádé:

Nos amíg Bud figyelt én picit ledőltem szunyálni,mivel éjszakás műszak után voltam és nem sokat aludtam.Gondoltam pár órát alszok,annyi időm van aztán lehet figyelni a df-et.Fel is ébredtem ezzel nem is volt gond kiküldtem fsre a flottát,mondom picit még ledőlök,ami olyan szépen sikerült,hogy 3 órával a flottám fsről való visszatérése után eszméltem!Gyors szaladás a géphez,néztem Bud elindult ott a meghívó.Na akkor gyorsan flotta ugraszt és csatlakoztam,csak a csipás szemeimmel azt nem szúrtam ki,hogy kb 40 perce érkezett a meghívó.Így ügyesen belassítottam az egész kócerájt a kukák érkezése utánra.
Na akkor újra ki kellett küldeni a szemeteseket,ráadásul se nekem se Budnak nem volt kéznél elegendő kukája az ugrók töltődése miatt!Így a két hullámban megküldött szemetesek miatt a védő közben belépett és belepiszkált a törmelékbe.Ezt természetesen a profitból levontam!
A védő később korrektül gratulált a csatához neki mielőbbi talpra állást kívánok.Azokkal a bányákkal nem lesz nehéz dolga!

A csapat

Bud Spencer (Revenge)

Kis szállító :: 12.192
Csatahajó :: 6.016
Csatacirkáló :: 8.047

Csatacirkáló :: 1

Csatacirkáló :: 3.764

Samsung (FBS)

Kis szállító :: 57
Nagy szállító :: 23.613
Szemetes :: 3
Kém szonda :: 385
Halálcsillag :: 1
Könnyü harcos :: 24.774

A csata állása 5 kör után

Csatacirkáló :: 1

veszteség
0 fém 0 kristály 0 deutérium

Kis szállító :: 10.676 :: ( -1.516 )
Csatahajó :: 6.004 :: ( -12 )
Csatacirkáló :: 8.016 :: ( -31 )

veszteség
4.502.000 fém 4.452.000 kristály 465.000 deutérium

Csatacirkáló :: 3.748 :: ( -16 )

veszteség
480.000 fém 640.000 kristály 240.000 deutérium

Elfogyasztva

A csatát a támadó flotta nyerte.
Rabolt 23.736.582 fémet, 23.736.582 kristályt és 23.736.583 deutériumot.

A támadó vesztesége 10.779.000 egység.
A védő vesztesége 393.119.000 egység.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 67.837.800 fém és 52.818.300 kristály van.
A hold létrejöttére az esély 20 %

Farm körök
rabolt 5.499.999 fémet, 5.500.000 kristályt és 5.500.000 deutériumot.
törmelékmező 0 fém és 0 kristály.
rabolt 26.118.010 fémet, 6.692.444 kristályt és 7.738.200 deutériumot.
rabolt 161.128.287 fémet, 26.769.778 kristályt és 30.952.800 deutériumot.
rabolt 80.564.144 fémet, 13.384.889 kristályt és 15.476.400 deutériumot.
rabolt 23.059.005 fémet, 3.346.222 kristályt és 3.869.100 deutériumot.
rabolt 15.693.564 fémet, 1.673.111 kristályt és 1.934.550 deutériumot.

Teljes profit: 615.351.250
A Szemetesed(i)d (4700) elérték a 94.000.000 maximális raktér kapacitását. A célpont , 54.607.800 fém és 39.588.300 kristály lebeg az űrben. Betakarítottál 54.411.700 fémet és 39.588.300 kristályt.
A Szemetese(i)d (1301) elérték a 26.020.000 maximális raktér kapacitását. A célpont , 67.787.800 fém és 52.768.300 kristály lebeg az űrben. Betakarítottál 13.010.000 fémet és 13.010.000 kristályt.

GuLVeRTeR

UI.: A farm köröket külön-külön mentünk természetesen!

"A halott törpe a jó törpe, és az egyetlen dolog,
ami még a halott törpénél is jobb, az a haldokló törpe,
aki elköpi hol vannak a haverjai."
Morglum Necksnapper ork hadvezér.

RIPP KILL: 4

This post has been edited 1 times, last edit by "lootas" (Feb 4th 2012, 11:56am)

2

Saturday, February 4th 2012, 11:58am

Tyyyűűűű a mindenit, mekkora profit !!!!
Leesett az állam!!
Jó profit költést!

Edit:
a Profittól még mindig leesett az állam, de mit ér, ha nem lehet elkölteni.....
A többit sztornóznám.

OGAME.HU TOP1 CSATA
HoF: 77
Adv. HoF: 33
Rip Kill: 84

This post has been edited 1 times, last edit by "Alamus" (Feb 5th 2012, 1:56pm)

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

3

Saturday, February 4th 2012, 11:59am

Csak pislogok :D

Bakik ellenére tetemes profitot kaptatok :D
azt hiszem lessz miből építkezni :D:D

gratula :

Ithuriel

Könnyű harcos

• Send private message

4

Saturday, February 4th 2012, 12:02pm

Hát srácok ez nagyon szép lett :thumbsup: Hatalmas gratula hozzá :thumbup:
Nektek jó profit költést, a védőnek meg mielőbbi felépülést :D
rip kill: 14

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

5

Saturday, February 4th 2012, 2:16pm

Gigafarm

Egyik szemem sír a másik meg nevet. :D
Eszméletlen, mekkora hibát követett el a védő. A sikertelen holdrombolásokról tudtam , hogy ennek ellenére a támadó szomszédságában marad a védő akkora nyersikészlettel mint a 140. játékos által eddig elköltött összes nyersi kicsit nevetséges.Amatőr játékosra vall. Vagy túl bizakodó volt, vagy egyszerűen foggalma sincs a játékról.
Írnám, hogy mielőbbi flotta és nyersipótlást, de ehelyett inkább azt irom, gyárts 1000 nagyszállítót és ha összejött 25milla nyersi, akkor költsd bányákra.

Ha azonban kilépmél az fbs szöviből (akiket nem támadok), akkor szólj, és kezd építeni a nagyszálítókat ,lehet gyűjteni a nyersit. Elkezdem én is a szállítókat gyártani, hogy le tudjak kis szerencsével farmolni 500millát fél év múlva. Még jó, hogy fbsben voltál, különben vertem volna a fejem a falba
:dash: egy kémjelentés után, hogy nincs 20ezer nagyszállítóm egy kiugráshoz, ha van rá lehetőség.
Köszönöm a szövitársaid nevében is, hogy a figyelmeztető holdrombolások ellenére ott lavíroztál 1 órányi távolságban s így 6000ezer rombolóhoz juttattad a támadót a szövitársaid ellen akár.
Egyetlen dolog miatt tudok csak gratulálni. Hogy hónapokig meg tudtad őrizni a gyarapodó készletet az egyes gallban.
Nagy rutinra vall. s paradoxon, hogy a nagy rutin ellenére ott maradtál.
Mielőbbi 1000 nagyszállítt, egyel se többet, csak ha nagyobb nyersiadag kell már 1-1 bányához.
*
Srácok, ekkora farm, ez eszméletlen. Mikor egy hete megtudtam, hogy milyen nagy készletet kémkedett be Bud a célpontnál azon mosolyogtam, h bakker. még a nyála is megcsordulhatott(elnézést a kifejezésért, nekem megcsordult volna)
Tudtuk meg ezt akkor, mikor kiderült a sikertelen 8 holdrombolás. Kiváncsivá tette Ricsit, mi az a célpont, amiért Bud DSeket kockáztat. Én is kockáztattam volna.
:thumbup:
A nyersi használjátok okosan, jótékony célokra. na itt nem gyermekkórházakra gondolok, 6000 romboló szinte kijön belőle :)
Ha lehetne csillizni akkor giga mennyiségő * menne ekkora farmra.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

This post has been edited 1 times, last edit by "joco522" (Feb 4th 2012, 3:06pm)

Rugobacsi

Nehéz harcos

• Send private message

6

Saturday, February 4th 2012, 3:57pm

ez tényleg említésre méltó csata.

hatalmas grat a kivitelezésért, a profit meg mesés :) :hail: grat !

3 szerver: top9
4 szerver: top16

"Veszteni tudni kell, veszítettem
"

7

Saturday, February 4th 2012, 5:20pm

Báááákkkeeerrrr, 615+ misi profit?!?!?! :P
Na elmentek ti...
Bud, ez még a DéeSek elpukkanása mellett is vastagon megérte! nagy GRATULA nektek!

Behemoth

Könnyű harcos

• Send private message

8

Saturday, February 4th 2012, 5:30pm

Ezt nem hiszem el, mire gyűjtött :lol: , gratulálok nagyon szép fogás :D

:Sorrow:

OGU Reporter

• Send private message

9

Saturday, February 4th 2012, 5:48pm

Tyűűű!!

Mekkora mák/bab, h nem én szúrtam ki elöbb!!
Foghattam volna a fejemet, honnan kaparjak elö 20.000 nsz-t!
De így szerencsére , hogy a "Lolita" és a "vnélküliakkormegyek" megoldották a szitut! Oldalzsebből előrántva a két bányász úriember a kellő számú szállítót tetemes babszemhez jutottak!

A profitból gondolom bánya épül, h a sok szállító ne üresjáraton futkorásszon éjnek évadján! Így már csak az ébresztőt kell belőni, h alarmozzon ha reggelire babot akarnátok falni! :)

Samsungnak mielöbbit, bár kár volt ezért a "free for bud" -ért s az egyszer volt tulaj Gabor bá talán foroghat is a székben, h mit húzott le immár élesben -haha- az accról az a fránya babevő!

Bújocska vette kezdetét ... :whistling:

Abyssal

Nap Műhold

• Send private message

10

Saturday, February 4th 2012, 7:41pm

Emellett nem lehet elmenni szó nélkül :D

Hatalmas gratula! Ennyi nyersi együtt te jó ég :D És ez a profit!? 8o

Jó profit költést :) Van mit!

Storno, ez így marha gáz :/

Inquisitor(Barym)-Maverick(Capella)
"Nomen est omen"

This post has been edited 1 times, last edit by "Abyssal" (Feb 5th 2012, 12:07pm)

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

11

Saturday, February 4th 2012, 9:12pm

50%-al tobb a profit mint maga a csata merete ez nem semmi teljesitmeny :)
Tamadok oriasi jack pot-ot utottek meg ezzel a cp-vel lesz mire elkolteni az biztos.
Hat a vedonek nem is tudom mit mondjak azutan hogy a holdja sikeresen fennmaradt es se nem koltott se nem ment el hat szerintem magaert beszel hogy eleg draga tanulopenz volt ez neki bukott 1 milliardot.

12

Sunday, February 5th 2012, 11:07am

Hát Bud, én a bakik közé sorolnám azt is, hogy egy olyan személynek adtátok oda bejelentetlenül a jelenleg Samsung nevű accountot, aki Andromédán szövitársad...
Így nem nehéz ilyen csatát csinálni.

Ez így pushing.

Skywatcher

Könnyű harcos

• Send private message

13

Sunday, February 5th 2012, 11:50am

Hoppácska! Csak nem árnyék vetül eme csatácskára? :huh:
Őszintén szólva nincs épeszű ember, aki ennyi nyersanyagot lebegtet és nem költi el valami értelmes dologra, így örülök, ha egy kicsit jobban ki vannak vesézve a körülmények - akár olyan mélységben is, amit egyszerű játékosok nem láthatnak.

:Sorrow:

OGU Reporter

• Send private message

14

Sunday, February 5th 2012, 12:10pm

A sok csipkelödőnek és jelentgetöknek illetve a vádaskodóknak meg csak ennyi üzenek: Bújjatok el

Jah kérem, így lehet nagy az arc! :whistling:

Összevonás után - ha még marad accod - várlak szeretettel ... Innen is üzenném addig , mint a vádaskodó/jelentő elfelejtettem elbújni! ;)

Tiszteletlenül:
A jelentő

Bújocska vette kezdetét ... :whistling:

Jumper

Nagy szállító

• Send private message

15

Sunday, February 5th 2012, 3:12pm

Szép csata, a profit meg valóban mesés, de csak akkor ha téll. nem csalás......

Ui.1:

equinoxx!

Nem tudom mi igaz abból amit állítasz, mert már Andrón jó ideje v-ben vagyok, de.....

Azt hallottam azt írtad 100 milla feletti pushingért végleges bann jár........

Akkor magyarázd el nekem légyszíves hogy lehet az, hogy más unikban mások hasonló nagyságrendű pushingért(már ha ez téll. az) max 1 hónap bannt, vagy 1-2 hetet kaptak????
Vagy ennyire számít hogy kivel vagy jóban?
Esetleg a REAL életben meghívnak a haverok 1-2 sörre és el is van intézve???

Ui.2.:Én nem védeni akarom Bud-ot, Őt védje a nőtanács..... :lol:

Csak arra lennék kíváncsi, miért nem lehet egyformán megítélni hasonló dolgokat......

DarkJoe

Könnyű harcos

• Send private message

16

Sunday, February 5th 2012, 4:53pm

Na igen,szép csatt lenne,ha......
Jumper kolléga megelőzött,ezért csak lájkolni tudom a felvetését.
Ezek szerint a brutális pushing csak 2 hét bünti,a simáért ?(600kk) :pillepalle: meg örök bünti?
Kíváncsian várom(juk) a válaszokat.

17

Sunday, February 5th 2012, 5:09pm

Hát az előző két kolléga hozzászólását elnézve valóban nem ártana tartani az az egyforma bűnért egyforma büntetés elvet....
Már ha itt egyáltalán történt ilyen...
Különben olyan látszata lesz az egésznek hogyha valakit ki akarunk dobni,
az repülni fog akár a falon át is....

El Bundy

Trial Gameoperator

• Send private message

18

Sunday, February 5th 2012, 5:12pm

Szép csata,szép a flotta és temérdek nyeremény! Gratulálni tudok csak ekkora profithoz.

Viszont ha tényleg igaz,hogy pushing történt akkor sokan csalódnak majd bennetek.Nem ma kezdtétek a játékot,így hozzá jutni nyereséghez elég durva dolog.
Reméljük másik Uniban ahol játszotok még ott nem fogjátok ugyan ezt meg csinálni!

Becsüld meg a kezdőt - ő semmi, de még minden lehet.

Khaosd

Bányászteki

• Send private message

19

Sunday, February 5th 2012, 5:27pm

Előre leszögezném, hogy itt, mint játékos szólok hozzá, semmi közöm az eseményekhez, sem a tiltáshoz. Gondolom sokan tudjátok, hogy régebben jóban voltunk Buddal, ugyan nyár óta ez megváltozott, de így is hatalmas csalódás ezt látni.

A nyilvánosságra került dolgok alapján, előre eltervezett, tudatos
- account megosztás (nem bejelentett account átadás)
- brutális pushing (darkjoe, neked a 600kk nem elég nagy..?)
szerintem teljesen jogos és kiérdemelt a büntetés, ráadásul equinoxx nem szokott következetlen döntéseket hozni.

Játéktechnikailag: Ha én bemérnék valakit és az ACS partnerem 40 percet tolna a csapódáson a becsatlakozással, azzal asszem nem repülnék többet együtt és még enyhén fogalmaztam, ez nem apró baki volt.

You can't take the sky from me...
uni3 - SDLK
Barym - LED

20

Sunday, February 5th 2012, 5:29pm

Quoted

Ui.1:

equinoxx!

Nem tudom mi igaz abból amit állítasz, mert már Andrón jó ideje v-ben vagyok, de.....

Azt hallottam azt írtad 100 milla feletti pushingért végleges bann jár........

Akkor magyarázd el nekem légyszíves hogy lehet az, hogy más unikban mások hasonló nagyságrendű pushingért(már ha ez téll. az) max 1 hónap bannt, vagy 1-2 hetet kaptak????
Vagy ennyire számít hogy kivel vagy jóban?
Esetleg a REAL életben meghívnak a haverok 1-2 sörre és el is van intézve???

Ui.2.:Én nem védeni akarom Bud-ot, Őt védje a nőtanács..... :lol:

Csak arra lennék kíváncsi, miért nem lehet egyformán megítélni hasonló dolgokat......

Rágalmazni a legegyszerűbb, bár nekem is ilyen egyszerű lenne a dolgom:)

Mindenkit megnyugtató és értékelhető választ akkor tudnék adni, ha megmutathatnám az ellenőrzésünket és hogy mit látunk.
Konkrétan adatokkal. Amíg ezt nem tehetem meg, addig csak blablázni tudnék, annak meg nincs értelme.

Itt viszont egyértelmű adatok vannak... Akárki nem tudja róluk elképzelni, bizony ott van. A lehetőségük megvan a tisztázásra az érintetteknek.
Én is kíváncsi vagyok ^^