You are not logged in.

:Sorrow:

OGU Reporter

• ":Sorrow:" started this thread

• Send private message

1

Wednesday, January 18th 2012, 4:01am

summergale [nyuszik] vs. Boolee [Blackice] ~~ 15.255.000

Ez is életjel :whistling:

támadó
summergale (nyuszik)

Cirkáló :: 2.200

Nagy szállító :: 46
Kém szonda :: 55
Nap mühold :: 418
Könnyü harcos :: 2.050
Cirkáló :: 21
Rakéta kilövö :: 1.000
Könnyü lézer :: 368
Plazma torony :: 10
Kis pajzs kupola :: 1
Nagy pajzs kupola :: 1

A csata állása 3 kör után

Cirkáló :: 2.178 :: ( -22 )

veszteség
440.000 fém 154.000 kristály 44.000 deutérium

megsemmisült

A csatát a támadó flotta nyerte.
Rabolt 273.058 fémet, 152.326 kristályt és 53.847 deutériumot.

A támadó vesztesége 638.000 egység.
A védő vesztesége 14.617.000 egység.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 2.185.800 fém és 1.055.400 kristály van.
A hold létrejöttére az esély 20 %

Teljes profit: 3.082.431

A Szemetese(i)d (180) elérték a 3.600.000 maximális raktér kapacitását. A célpont , 2.185.800 fém és 1.064.400 kristály lebeg az űrben. Betakarítottál 2.185.800 fémet és 1.064.400 kristályt.

GuLVeRTeR

Bújocska vette kezdetét ... :whistling:

El Bundy

Trial Gameoperator

• Send private message

2

Wednesday, January 18th 2012, 9:54am

Boolee és közted annyi a különbség ő 1éjszaka alatt kicsit többet mutatott jelezvén,hogy élet jelet adott magáról!Vagy provokálásnak szántad "Ez is élet jel" című szövegedet?Mert kicsit át látszó! Na mindegy.

Gratula amúgy a fogáshoz.Jó költekezést.Van mire úgy tudom :phatgrin: 6k csatecrkát össze kell kaparni :lol:

Becsüld meg a kezdőt - ő semmi, de még minden lehet.

This post has been edited 2 times, last edit by "El Bundy" (Jan 18th 2012, 9:56am)

3

Wednesday, January 18th 2012, 10:01am

Gratulálok szép csata megérdemelt profit.Csak így tovább Timi.Gyűlik a nyersi az újabb csatacirkákra :D
Boolee és közted annyi a különbség ő 1éjszaka kicsit többet mutatott jelezvén,hogy élet jelet adott magáról!Vagy provokálásnak szántad "Ez is élet jel" című szövegedet?Mert kicsit át látszó! Na mindegy. Gratula amúgy a fogáshoz.Jó költekezést.Van mire úgy tudom :phatgrin: 6k csatecrkát össze kell kaparni :lol:
No sztem pont te ne feszegesd azt hogy,Boolee és Timi között mi a különbség.

El Bundy

Trial Gameoperator

• Send private message

4

Wednesday, January 18th 2012, 10:20am

No sztem pont te ne feszegesd azt hogy,Boolee és Timi között mi a különbség.

Na ezt a részét nem tudom hova tenni ?( Majd légy szíves világosíts fel engem Elektro69.köszönöm

OGU Reporter

• Send private message

5

Wednesday, January 18th 2012, 11:08am

:)

Igen csípkelődésnek szántam, Boolee irányába.
Átlátszó??? Na ne mondd! Szép is lenne ha cirkalmas körmondatokkal próbálnék kicsit odaszúrni.

És meg , h kinek mennyi csatacerka, az az amihez neked aztán végképp semmi közöd :) Nem mellesleg már most több van, mint Neked. :D

El Bundy

Trial Gameoperator

• Send private message

6

Wednesday, January 18th 2012, 11:20am

Nem mellesleg már most több van, mint Neked.

Tudom,hogy már most több van neked mint nekem.Azért a rangsort is nézzed.Kicsit nagyobb bányáid vannak mint nekem.Illetve én egy ledarált Accountot vettem át amiből hiányoztak már hajók!Ne hasonlítsad össze a két Acc-ot.

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

7

Wednesday, January 18th 2012, 11:21am

Igen csípkelődésnek szántam, Boolee irányába.
Átlátszó??? Na ne mondd! Szép is lenne ha cirkalmas körmondatokkal próbálnék kicsit odaszúrni.

És meg , h kinek mennyi csatacerka, az az amihez neked aztán végképp semmi közöd :) Nem mellesleg már most több van, mint Neked. :D

O gyerekek hogy ez igy megy :D
Timi 400M anyagbol en is tudok annyit huzni amit accatvetelkor rad hagyott ejani (nem mellesleg nekem koszonheted hogy nagyresze krisi volt).

Keves profitod akadt rajta hat van ilyen boolee majd legkozelebb nem hagyja menni a nanitot estere es nem lesz ilyen csata.

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Jan 18th 2012, 11:21am)

OGU Reporter

• Send private message

8

Wednesday, January 18th 2012, 11:37am

:)

Érdekes, mintha Te kezdted volna az összehasonlítgatást El. Idézem " Az a különbség ... "
visszanyal a fagyi s már nem tetszik? :)
( Egyébként én imádom az accot amit kaptál. )

Drága Péter... zöldségeket beszélsz, mint mindig. Az általad említett anyag bányákban landolt. Tessék szemrevételezni a statokat, s csak utána hozzászólni. Na szia!
( jah igen, hangoztattad már, h vertél le róla csillárokat. GZ! totál pro fleeter vagy! )

...nekem még mindig tetszik a csata, salala

9

Wednesday, January 18th 2012, 11:38am

Quoted from "Elektro69" No sztem pont te ne feszegesd azt hogy,Boolee és Timi között mi a különbség. Na ezt a részét nem tudom hova tenni ?( Majd légy szíves világosíts fel engem Elektro69.köszönöm
Amikor egy leköszönt játékostól kérsz olyat,hogy had hozhasd el tőle a nyersit ninjamentesen,az nálam egyenlő azzal az egy szóval amit bannal szoktak jutalmazni.
Quoted from ":Sorrow:" Igen csípkelődésnek szántam, Boolee irányába. Átlátszó??? Na ne mondd! Szép is lenne ha cirkalmas körmondatokkal próbálnék kicsit odaszúrni. És meg , h kinek mennyi csatacerka, az az amihez neked aztán végképp semmi közöd :) Nem mellesleg már most több van, mint Neked. :D O gyerekek hogy ez igy megy :D Timi 400M anyagbol en is tudok annyit huzni amit accatvetelkor rad hagyott ejani (nem mellesleg nekem koszonheted hogy nagyresze krisi volt). Keves profitod akadt rajta hat van ilyen boolee majd legkozelebb nem hagyja menni a nanitot estere es nem lesz ilyen csata.
Timi olyan accountot vett vissza ami az övé volt egy jó ideig és amikor átadta top1 acc volt amikor visszavette top5 volt.És ha jól emlékszem mi is kereskedtünk fémet krisire.Nem értem.......... Csatához gratulálok,kis csipkelődések beleférnek,remélem azok meg is maradnak,ha régi ismerősök találkoznak :P

10

Wednesday, January 18th 2012, 3:38pm

Nagy szép csata már csak azért is, mert boolee az áldozat. :) :D Csak így tovább!
Rip kill azért ott van. :D

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

11

Wednesday, January 18th 2012, 6:08pm

Elektro:
Az acc reszleteit inkabb hanyagoljuk voltak ott paran a kezdetektol fogva es nem csak Timi tehet arrol hogy az acc most ott all ahol.
A krisit arra ertettem hogy ne csak en meg Timi tudja hogy abbol a 400M-bol azert jo sok krisi volt.

Timi:
Hat nem tudom mennyire vetted eszre te a statot :P de nem epp hajokbol allok az elen es ha egybe viszed a hajoidat nem foglak leverni.
Ja csak hogy belekossek :D BlackIce-kent irjuk a szovit es nem kis i-vel.

Boolee szerintem mar ki is heverte ezt a kis csatat te meg elkoltotted a nyersit csc-kre.

OGU Reporter

• Send private message

12

Wednesday, January 18th 2012, 6:38pm

Kedves Péter!

Az én accountomról lehet hogy több információm van, mint neked. Hogy kinek az érdeme hogy az acc ott van ahol van, szerintem ne menjünk bele. Amíg nálam volt, toronymagasan vezette a mezőnyt, te is vagy másfél miliárdal kullogtál utánam. Erről kb. ennyit.

A csillárokról, meg a flottádról... Most őszintén azt hiszed h érdekel h Ejaniról vagy Guratról levertél ezt vagy azt? Kit érdekel ez? Rólam verted le? Nem! Akkor miért nekem magyarázod, bizonygatod , h Te mekkora király vagy ?

Igen, Boolee kiheverte. Én meg elköltöttem bányára ...

Chricius

Kolónia hajó

• Send private message

13

Wednesday, January 18th 2012, 10:49pm

Nem akartam belefolyni de nem bírom meg állni :(
Úgy gondolom hogy a csatához két módon lehet hozzá szólni:Gratulálva vagy elmarasztalva a "kevés" profit véget.Én az előbbi mellett maradok szerintem jó kis csata hajrá Summer.Jár a freedrink ha legközelebb megjelensz a közös italozáson :D .
Az off-okról pedig a következőek a véleményeim:
1.Nem tudom mi köze egy csatának ahhoz ki kitől kapott krisit.Már én is kaptam egyszer-kétszer még az elején de ott nem követte zöld csata jelentés és a kukáim sem lettek tele hajó törmelékkel.Ha ez természetes vele járója akkor reklamálni szeretnék az elmaradt jussom véget.De fel vetnék még valamit ha fémet kapok Hold is jár hozzá?Nem mindkét esetben "megdolgozik" érte az illető.
2.A "nekemtöbbhajómvan nekedszebbekkabányáid" kezdetű dalocska eszembe juttatta megboldogult óvodás koromat ahol a "nekempirosabbamecsbokszom de nekempléjmobilváramvan" 4 éves kemény magos buzdítást melyet rendszerint homokgolyó párbaj követett.A kinek mije van és az mennyivel hosszabb versenyek jelentkezési listája általában a takarító helységek ajtajának belső falára van kitűzve.
3.Az én acc.-őm te acc.-od bejegyzésektől pedig mindig el kezd borzolódni a bundám.Én tudom magamról hogy ezzel az acc.-al csak én játszom(tam) és ez így is lesz míg abba nem hagyom.Nem akartam Don barátomat ilyennel zaklatni hogy az itt megpendített acc.-ok első tulajDONban vannak e vagy sem(pedig biztos hogy van egy ilyen exxel-je is).Nem is érdekel de a múltban is bebizonyosodott már nem az a lényeg hogy hány trillió kis harcost kapsz, hanem hogyan használod azokat.
Végezetül milyen furcsa hogy minden idők legjobb egyetemi QB-je(aki 1 meccsen 3 TD.t szerzet) miután Elektro barátom emlékeztette egy kis üzenetére már nem is kommentálta tovább az esetet.
Timi gratula a csatához bebizonyítottad hogy nem nagyon rázott meg az a6e. csataszúnyog amit felkentél Noramoli interplanetáris szélvédőjére. Csak így tovább.Jön a tavasz rajzanak a nyulak.
Háborúban nincs vasárnap

This post has been edited 1 times, last edit by "Chricius" (Jan 18th 2012, 10:51pm)

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

14

Thursday, January 19th 2012, 1:59am

Ez is hosszu lesz na de jo :D

Kezdjuk az elejen Timi van olyan kepem jatekrol hogy te meg ott se vagy topban de ne menjunk bele jobban annyit elismerek a te kezed alatt volt az acc fenykoraban de ugyan ugy mint barmilyen nagy hodito egyszer elbukik.
Nem volt az masfel milliard csak 1 :)
Kullogni hat nem tudom azert nem ismersz nem tudod mit csinalok es hat az nekem akkor nem fert bele hogy legyartsak 3-4 milliardos flottat es vigyazzak ra igy banyaba ment ekozben te a hajokkal nagyobb profitot szedtel mint amit a banyaim termeltek.

Igazabol azzal csak meg akartam tudni hogy most mi is van koztunk de koszonom szepen ez itt most eleg hatarozott valasz.

Chricius:
A zarojel elkerulte a figyelmed nem az volt a lenyeg de megnyugtatlak nem te vagy az eggyetlen aki azt fontosabbnak tartotta mint a masik reszet.
Az osszefuggesek se mennek a posztok kozott kicsit gondolkodj miert is kerult az szoba elmondom nem en inditottam :) (ha nem menne a kitalalasa tudod hol talalsz azt segitek)
A masodik pont se esett le azon is agyalj meg kicsit.
Harom is-is igaz ha sokat kapsz sokat is uthetsz viszont ha valami szar kicsivel dobnak meg megis nagyot utsz az az igazi tudas. Es en kijelentem az ami most a top1-en van acc azaz az enyem 1-szer nem volt mas kezben csakis az enyemben lehet ellenorizni is.

Erdekes azt most nem tudom ki volt a legjobb QB amerikai fociban nem is wikizek utana foleg lehet nem is talalnek egyetemi szinten ebbe segithetsz azaz megmondhatod kire gondolt amugy 18 pont az nem valami sok :P
Es hajra Giants :D

Na es itt a vege fuss el vele.

Szoval csatarol meg nem valtozott meg a velemenyem es szerintem mar pluszba jar boolee. Timi neked meg grat az uj banyahoz.

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Jan 19th 2012, 2:00am)

15

Thursday, January 19th 2012, 10:05pm

Áj láv szájkarate :D
Üssétek 1mást, ne a duma menjen :P

Hajrá Timi :pump: