6k csatecrkát össze kell kaparni

This post has been edited 2 times, last edit by "El Bundy" (Jan 18th 2012, 9:56am)
No sztem pont te ne feszegesd azt hogy,Boolee és Timi között mi a különbség.Boolee és közted annyi a különbség ő 1éjszaka kicsit többet mutatott jelezvén,hogy élet jelet adott magáról!Vagy provokálásnak szántad "Ez is élet jel" című szövegedet?Mert kicsit át látszó! Na mindegy. Gratula amúgy a fogáshoz.Jó költekezést.Van mire úgy tudom6k csatecrkát össze kell kaparni
![]()
Nem mellesleg már most több van, mint Neked.

Igen csípkelődésnek szántam, Boolee irányába.
Átlátszó??? Na ne mondd! Szép is lenne ha cirkalmas körmondatokkal próbálnék kicsit odaszúrni.
És meg , h kinek mennyi csatacerka, az az amihez neked aztán végképp semmi közödNem mellesleg már most több van, mint Neked.

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Jan 18th 2012, 11:21am)

Amikor egy leköszönt játékostól kérsz olyat,hogy had hozhasd el tőle a nyersit ninjamentesen,az nálam egyenlő azzal az egy szóval amit bannal szoktak jutalmazni.Quoted from "Elektro69" No sztem pont te ne feszegesd azt hogy,Boolee és Timi között mi a különbség. Na ezt a részét nem tudom hova tenniMajd légy szíves világosíts fel engem Elektro69.köszönöm
Timi olyan accountot vett vissza ami az övé volt egy jó ideig és amikor átadta top1 acc volt amikor visszavette top5 volt.És ha jól emlékszem mi is kereskedtünk fémet krisire.Nem értem.......... Csatához gratulálok,kis csipkelődések beleférnek,remélem azok meg is maradnak,ha régi ismerősök találkoznakQuoted from "orrow:" Igen csípkelődésnek szántam, Boolee irányába. Átlátszó??? Na ne mondd! Szép is lenne ha cirkalmas körmondatokkal próbálnék kicsit odaszúrni. És meg , h kinek mennyi csatacerka, az az amihez neked aztán végképp semmi közöd
Nem mellesleg már most több van, mint Neked.
O gyerekek hogy ez igy megy
Timi 400M anyagbol en is tudok annyit huzni amit accatvetelkor rad hagyott ejani (nem mellesleg nekem koszonheted hogy nagyresze krisi volt). Keves profitod akadt rajta hat van ilyen boolee majd legkozelebb nem hagyja menni a nanitot estere es nem lesz ilyen csata.
de nem epp hajokbol allok az elen es ha egybe viszed a hajoidat nem foglak leverni.
BlackIce-kent irjuk a szovit es nem kis i-vel.
.This post has been edited 1 times, last edit by "Chricius" (Jan 18th 2012, 10:51pm)

(ha nem menne a kitalalasa tudod hol talalsz azt segitek)

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Jan 19th 2012, 2:00am)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH