Tisztelt Játékosok!
A Legendary Heroes Szövetség vezetője vagyok. Egy már korábban más játékokban is szereplő "klán/céh/szövetség/csoport" vagyunk. Most az OGame 7-ik Univerzumában vetjük meg lábunkat. A tagjaink akik szeretnének ezzel a játékkal játszani folyamatosan jönnek hozzánk. Ámbár sosem szabad elfelejteni, hogy a jó kapcsolatok egy megnyert csatánál is többet jelentenek. Ezúton szeretnék minden kedves játékost felkérni, hogy csatlakozzon a szövetségünkbe. Akik az első 10 játékosként csatlakoznak hozzánk, Lovagi rangot kapnak a szövetségben ami az elismert és teljes rangú tag szerepét szolgálja. Előre hangsúlyoznám MINDIG szívesen látunk bármilyen erős vagy akár gyenge játékost is. Összetartás és csapatmunka illetve magán munka ( aki nem csapatszellem ) is lehetséges.
TS beszélgető szerver rendelkezésünkre áll a nap 24 órájában, értelem szerűen a csatlakozást csak szövetségi tagoknak írjuk le.Animéseket külön szeretettel várunk a szövetségbe. ( persze aki nem azt is szívesen látjuk)
Hát én nem igazán beszélnék többesszámban míg csak egyedül vagy a szöviben mellesleg te sem olyan rég kezdhetted el az unit és a fórumos regisztrációd sem olyan régi ami alapján feltételezhető hogy nemrég kezdhetted így inkább ha ajánlhatom keress egy olyan szövit amiben tudnak segíteni vagy egy olyan játékost aki hajlandó megtanítani téged 1-2 dologra (ha tévedtem akkor elnézést nem akarlak megsérteni) csak szerintem ez látszik.
Azt ha tudsz pár dolgot akkor alapíts szövit mert igazából a szövi lényege az lenne hogy segítsétek egymást ami kezdők esetében a játékba való beavatást jelentané tapasztaltabbaknál meg a játéktudás megosztását egymás közt.
Én nem igazán találkoztam még ezzel a szövi névvel máshol úgyhogy fogalmam sincs hogy mit alkottatok eddig esetleg más ogame szerveren voltatok már?
Ha igen hol és mit alkottatok ha kíváncsi lehetek.
Sok sikert hogy összeszeded azt a 10 tagot (vagy 9 attól függ magadat is bele értetted vagy sem) és még több felhasználót.