Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a szövetségemet, melynek neve Space Invaders - rövidített neve Invaders A szövetségbe várok szeretettel minden olyan aktív, segítőkész játékost, akik szeretik ezt a játékot és hosszútávra terveznek, szeretnének komoly sikereket elérni benne. - Az első hely legyen a cél!
Néhány szabály:
- A kereskedelem megegyezés szerint történik a felek közt.
- Aki 5 napig jelzés nélkül inaktív, azt kiteszem a szövetségből és ellenség lesz!
- Aki szövetség valamelyik tagjára támad vagy olyanra, akivel MNT-be vagyunk és ez nem lett előre megbeszélve különböző okokból a két vagy esetleg több fél között, az vagyok azok repülnek a szövetségből és ellenség(eink) lesz(nek)!
- A szövetségből az a tag is ki lesz tiltva és ellenségnek lesz tekintve, aki a szövetségünk valamelyik tagjával vagy tagjaival illetve a kereskedelmi szövetség valamelyik tagjával vagy tagjaival kereskedik és a bolygójára küldött nyersanyagot nem viszonozza 48 órán belül vagy az általuk megbeszélt időponton belül!
- Mindegyik tag azzal barátkozik, akivel csak akar és lehet köztük MNT, Kereskedelem, ACS védekezés és támadás, de szövetségi szinten csak is én a Hadúr intézem a kapcsolatokat, aki szövetségi szinten kavar, intézkedik (értem ezalatt, hogy MNT-t köt köztünk és egy másik szövetség közt, vagy kereskedelmi kapcsolatot hozz létre köztünk és egy másik szövetség közt, illetve hadat üzen egy szövetség ellen), azt kiteszem a szövetségből és ellenség lesz!
Felvételi ponthatár: 100000!
megszűnt, kérésre zártam: Hinata
This post has been edited 5 times, last edit by "InvaderBuddha" (Jan 20th 2011, 6:39pm)