You are not logged in.

Háború nyuszik vs SZNSZ

41

Saturday, July 31st 2010, 8:34am

Deut is vennék tőletek szívesen. kell a fúziós bányákhoz. Ti meg a csereértékből gyárthatnátok a hajókat ;)

igyekszünk, de don-al annyira rossz a viszonyunk, mert pl meghalnak a kémei nálam és kifizetteti a kris árát(a bányái miatt érthető) :D

Erre inni kell! :beer:

500 post felé közelítve tanulok fórumozni hurrá
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

42

Sunday, August 1st 2010, 5:41pm

"annyira anti flottás vagyok, hogy még DF-et sem lehet rám lőni "

Ezt nem tudom iróniának értsük -e de hatalmas volt ide. ígyértve-úgyértve is jókedvre derített.

próbáltam ironizálni ;)

Deut is vennék tőletek szívesen. kell a fúziós bányákhoz. Ti meg a csereértékből gyárthatnátok a hajókat ;)

igen ez hihetetlen, erőművet táplálsz deu-val, vagy olyan dolgokat építesz melyhez deu kell, CSAK állításod szerint a hajókban nem égeted el! ez hihető :whistling:

Még nem kel inni rá, odébb van a félezer post, de ha így háborúzunk meglesz.(most jöhetnek a kommentárok, hogy háborús CR témában kéne növelnem ezt a számot 8) nem így)

don elfelejtettél kémkedni! tegnap óta próbálom rombolni a tech-jeim, hogy elérhető legyek számodra

Csupán egy flottátlan fiú, egy bányátlan bányász vagyok!

This post has been edited 2 times, last edit by "peti06" (Aug 1st 2010, 5:48pm)

43

Friday, August 6th 2010, 10:42pm

Boolee csatlakozott a nyuszikhoz.
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

44

Sunday, August 8th 2010, 7:53pm

Akkor Boolee lassan a Háború részvevője lesz!
Ma este(2010.08.08) 10:42-től! Üdv a háborúban, de ne engem! Már nincs is hajóm! Fogynak nagyon!

Don, nem kéne DS-t lődözni szerte az uni-ban, már így is rosszul alszom!
Megértem, hogy kellenek a HOF profitok, mert a bányáid olyanok! :P Na de ennyire!

45

Monday, August 9th 2010, 1:56pm

Kicsit frissítem a kiírást ide. Szövetségek helyezése és tagok alapján:

SZNSZ (11 fő): zt01, Bud Spencer, Mersant76, MasterTroll, Mulder, Dreher, Ithuriel, peti. Rtom, mozes, cssuranyi
nyuszik (10 fő): Boolee, svajc, Hasirama, Renci, schmidtjanos08, Scorpion, december, don csakazertis!, Elektro69, Jagdtiger

Pontok alapján:
4. SZNSZ 13.054.383 /átlag: 1.186.732
5. nyuszik 12.395.888 /átlag: 1.239.589

Flotta alapján:
1 SZNSZ 418.729 /átlag: 38.066
2 nyuszik 373.151 /átlag: 37.315
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

46

Tuesday, August 17th 2010, 9:45pm

Lassan a mi oldalunkon nem lesz V-tlen ember! :D
Sőt én is megyek V-be talán? Addig legalább nem támad senki!
eltűntek a mobilok! don, merre jársz? most keresselek meg?

Boolee bekezdett a nyusziknál tele HOF-olja a hírnév termét, nem zavar amíg nem háborús CR-t gyárt :)

Valaki tőlünk már csinálhatna egy nyertes csatát!

Hajrá mi! Hajrá SZNSZ!

47

Tuesday, August 17th 2010, 9:52pm

Csatlakozott a nyuszik népes táborába macska, echo, toncsi18 és CsontosLacika.

(lassan tele lesz az odú 8) )
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

48

Tuesday, August 17th 2010, 9:57pm

neeeeee 8|

fele uni nyuszi már? :whistling: nagy az az odú!
de rendben macska, echo, toncsi18 és CsontosLacika a háború részvevője lesz 48 óra múlva vagyis
2010.08.19. csütörtök 21.52-től!

don toborzol? :D

bár így ha egyre több játékos lesz a háború résztvevője előbb(úgy látszik utóbb) csak háborús CR-ek születhetnek csak az uniban :)

49

Wednesday, August 18th 2010, 1:06pm

Előzetes számításaim szerint a háború véget ért.

Délutánra ki kerül majd a végső csata is a hírnév termébe és háborús CR-ek közé.

Íme a végeredmény:

nyuszik által okozott kár: 1.045.451.535

SZNSZ által okozott kár: 1.160.738

A győztes, pedig a nyuszik csapata, akik a kiírt célt megduplázták
:bday:

Nem sokon múlott a háború, mert tudomásom szerint az SZNSZ is most kezdett el mozgolódni, de nekünk előbb volt szerencsénk.

Mersantnak itt is mielőbbi felépülést kívánok és remélem nem hagyja abba!

Végezetül pedig szeretnék mindkét félnek további kellemes játékot és sok sikert kívánni!
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

This post has been edited 1 times, last edit by "don csakazertis!" (Aug 18th 2010, 1:10pm)

50

Wednesday, August 18th 2010, 2:23pm

Hát erre nem számítottam 8| Sajnálom Mersantot ;( , és remélem h talpra áll. Annak idején az SZNSZ ellensége volt és egy megállapodás révén állt hozzánk .
Az volt a feltétel , ha sikerül bezúznunk hozzánk csatlakozik. Nagy nehezen sikerült elkapni és be is tartotta a szavát. Azóta nem igen láttam a vesztes oldalon , most úgy tűnik hibázott és a nyuszik ki is használták .

Mersant amiben tudunk segítünk a talpra állásban !

Fájó szívvel ,de Gratulálok a nyusziknak !

Magasan nyerték a háborút
Megérdemelt a győzelem
Ha lesz visszavágó nagyon fel kell kötni a gatyát

Mulder

Banned until 22-07-2009

• Send private message

51

Thursday, August 19th 2010, 9:08am

Mersant gratulál a nyertes félnek, beladut és későn ért a géphez, van ez így :(. Sajnos ezzel abba is hagyja az unit, és sajnálja hogy az ő csatájával ért véget a háború. Én meg is ragadom az alkalmat, és megköszönöm neki az eddigi játékot, remek embert ismertem meg személyében és az uni egy újabb remek taggal lesz szegényebb :(. További sok sikert a való életben. :thumbup:

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

52

Friday, August 20th 2010, 1:03pm

Gratulálok a nyertes szövetségnek, a nyusziknak! Szépen küzdött mind a két szövetség. Hogy őszinte legyek én kevesellem a kiírt 500 millás határt, mert szerintem ez túl sok csapattagból kihozható 1 csatával. És a véleményem szerint nem a legjobb háború ahol csak 1 csata dönt ( a piciket leszámítva...) És most mire mindenki "bemelegedett" és belejött a háborúba már vége is... Én javaslom vitassátok meg és ha van kedvetek még akkor hosszabbítsátok meg a háborút és növeljétek pl 3-4 milliárdra a határt :P 8)
A Holdlövő
Elköszönt Tengernagy :)

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

53

Monday, August 23rd 2010, 8:31pm

4 csata, de mégis egy döntött! ;(
Sajnos veszítettünk, ennek ki örülne, ez van visszavágó vagy folytatni? :whistling:
Gratulálok a nyuszik-nak, a háború megnyeréséhez!
Mint kihívók aktívak(aktívabbak) voltak, mint mi, de egy csata döntött, egy TOP1 csata, ha nekünk lett volna ilyen esélyünk, mi is éltünk volna a lehetőséggel(de nem volt)!
Mersant-nak mielőbbit, nem kell temetni lehet marad a "gazdasága" biztos lábakon áll, sikerülni fog a hajópótlás!

Bár azért 4 csata nem is tudom mennyi idő alatt(szerk: durván 10 hét, igaz nyár és foci VB volt) elég kevésnek tűnik, de látszik, hogy ment az FS itt és ott!

Zártam!

Golodin

This post has been edited 2 times, last edit by "Golodin" (Sep 2nd 2010, 8:22am)