This post has been edited 1 times, last edit by "joco522" (Feb 15th 2010, 8:16am)
sok kicsi sokra megy.
Üres bogyeszt nem támadnak! 
Jöhetnek majd a tekitörések, a tekitörő csaták a fórumumra, ugyis előszeretettel kiemelik egyesek, ha tekit ütnek be.( a véleményem, hogy álltalában flottát szednek le a teki fölül, de aszem ez nem ide tartozik
)

Jocó, a szövetségem nevében beszélek, hogy akár 1 egységre is leviheted utólag a profitot. Nekünk teljesen mindegy hogy az 50 műholdjainkat mennyi profitért veritek be. Nem lesz lázadás ha utólag módosítassz ezen.
Quoted
Továbbá megjegyezném, hogy szerintem az 1 milliárdot is csökkenthetnéd 50 millára pl. Tegnap számolgattuk Timivel, ha mindenkit beverünk tőletek sem lesz 100 milla profitunk, 1 milliárd meg főleg nem. Nem beszélve hogy szerintem az ANTI GS sem fog tudna 1 miliárdot ütni.
Quoted
De ez persze a Ti dolgotok. Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata
Hajrá mindkét félnek.
Ezek szerintem tények, nem provokáció, nem szájhősködés, jelenleg ezt látom a cr topicban. Don Csakazértis, eddig nem vertünk be egy tekit sem profit nélkül.
Quoted
"Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata"
This post has been edited 1 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 27th 2010, 2:26pm)
Ezek szerintem tények, nem provokáció, nem szájhősködés, jelenleg ezt látom a cr topicban. Don Csakazértis, eddig nem vertünk be egy tekit sem profit nélkül.
Quoted
"Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata"
Bocsánatot kérek tőled mert véleményt mertem írni.
Jocó, ................csata
Hajrá mindkét félnek.

Sose tudd, mikor csap oda valaki egy 500k raktarkészletre. Legyen érdekesebb mindkét oldalon.
, es növekvő tekik.

This post has been edited 1 times, last edit by "joco522" (Feb 27th 2010, 4:56pm)
Lehet hogy nőnek a tekik a .GS.-ben ezt nem tagadom biztosan igazatok van.
De ha egyszer elindultok tekit törni és nincs a csata végén nektek legalább 199k profit akkor hiába ütöttetek be egy .GS.-es tagot ha nem háborús.
Maximum elégedett lehetsz magaddal hogy sikerült beverned egy ellenséget még akkor is ha nem tartozik bele.

csak egy idő után már uncsi lesz lesni hol van 200k profit...

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH