You are not logged in.

Háború Anti-GS vs .GS.

joco522

Nehéz harcos

• "joco522" started this thread

• Send private message

1

Sunday, February 14th 2010, 11:34am

Anti-GS vs .GS.

A Anti-GS. szövetség
kihívja a .GS. szövetségeket egy általános háborúra.

A háború kezdete a
kihívás időpontja a szabályzat szerint.
A háború vége a .GS.
szövetség feloszlásáig, vagy 1milliard profit eléréséig tart
valamely e háborúban résztvevő szövetség részéről.

A háborút a következő szabályok szerint inditjuk,
Kisebb korigálasok lehetségesek egy, mindkét fél közti megbeszélés után.

A háború
profitcentrikus.

Bele számítódik minden szerzett zsákmány és a roncsok.
Vagyis a PROFIT a csatajelentésekből.
Az esetleges farmköröknél szintén a profitot kell feltüntetni, s nem a zsákmányolt nyersanyagot.

A legkisebb csata ami háborúsként jelenhet meg 199k profitosnak kell lennie a
farmköröktől függetlenül.
A roncsfelszedési jelentést minden esetben csatolni kell.

Egy bolygóra, holdra rövid időn bévül csapódott farmkörök az Összprofithoz
adódnak, függetlenül a farmkörök profitjának nagyságától.

Tehát csak az első csatának kell minimum 199k profitúnak lennie, a farmkörök mar
lehetnek kisebbek. Az Összsprofit számítódik ilyen támadásoknál.

A műhold roncs egyértelműen a profit részét képezi.
Fejvadászat nincs!

Nem számít fejvadászatnak, ha egy háborúzó szövetségen kívüli
játékos(fejvadász) kémmel, kémekkel csatlakozik a csatában résztvevő egyik flottához.

A háború ideje alatt a tagfelvétel engedélyezett a háborúzó szövetségekbe.

Személyes megjegyzés:

Hát akkor játszunk úgy,
mint a szürke, háború nélküli ogames napokon. Menjünk profitos
csatákra.

kihivó

Anti-GS
(edit "...")
"
Anti-GS
Taglétszám 8
Összpontszám: 11. 4.273.970

Flottahelyezés: 4. 170.529

Kutatás: 16. 1.082
"

Kihivott:

.GS.
Taglétszám 14
Összpontszám: 3. 11.592.606

Flottahelyezés: 1. 391.421

Kutatás: 9. 1.920

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

This post has been edited 1 times, last edit by "joco522" (Feb 15th 2010, 8:16am)

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

2

Sunday, February 14th 2010, 11:57am

Kedves Joco,

gondolom ez a te ötleted volt, dicséretes a buzgóságod, de számomra érthetetlen, hogy most ez a négy ember aki ebben a szöviben van, miért nem aktívkodnak a gs vs. top10 -ben.
Továbbá, soknak tartom az 1 milliárd proftiot, lévén hogy eddig nem sok profitot csikart ki az uni a gengszterekből, 1 milliárd belőlünk számomra elképzelhetetlen. Bár mondjuk így hogy 200 k profit már háborús csata, gondolom minden este lecsapod a műholdjaimat! :) sok kicsi sokra megy.

de legalább mostmár eljutottunk idáig. Megérte.

Jocó ne feledd a nagy bölcsességet! :) Üres bogyeszt nem támadnak! :)

ui.: ohh most látom, kár hogy nem tegnap lett kiírva a háború, már vezetnénk kb 1 millával :D
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

december

Nap Műhold

• Send private message

3

Sunday, February 14th 2010, 3:04pm

Kedves Tigrislány,

Valószínűleg olyanok is beszállhatnak az Anti-GS szövetségbe, akik nem tagjai semelyik általatok kihívott szövetségnek.
Lehet, hogy egyenlőre csak négyen vannak, de ki tudja hányan lesznek idővel ....?

Az eredeti háború 2,5 milliós flotta veszteség korlátja egyébként elég érdekes, tekintve hogy a GS-en vagy ennél jóval nagyobbat (komplett flottát), vagy szinte semmit sem lehet ütni.

Gondolom joco ezért is írta ki így ezt a háborút, mert 200k profit viszont simán fogható szinte bárkin, aki hibázik.

Szóval hajrá mindenkinek, itt a csatatéren.

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

4

Wednesday, February 17th 2010, 11:44pm

na kezdenek itt is gyűlni a CR-ek.
Kíváncsi leszek 1-2 hét vagy 1 hónap múlva hogy alakúlnak majd itt a dolgok.
Mindenesetre érdekes a felállás.
Nekem tetszik ez a háború, kicsit más beállítottságú mint az eddigiek, de én szeretem az újításokat ( számomra ez újítás ha esetleg volt is már ilyen)
hajrá szszsz szövi

u.i.: szszsz = számomra szimpatikus szövi :-)

harca fel :) :)

A Holdlövő
Elköszönt Tengernagy :)

Ritek

Kém szonda

• Send private message

5

Thursday, February 18th 2010, 12:16am

Személy szerint én is örültem ennek a kezdeményezésnek :P
Sokkal érdekesebb az utóbbi egy hétben a játék, mint eddig.
Remélem szép CR-ek fognak születni.
Üdv!

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

6

Saturday, February 27th 2010, 1:32pm

Pici összegzés, igaz a profitot még felesleges összeadni, messzi van a milliardhoz.
Egy apró észrevétel azonban aszem idekerülhet.Lassan de biztosan növekszenek a tekik a GS koloniákon,wawawaw :) Jöhetnek majd a tekitörések, a tekitörő csaták a fórumumra, ugyis előszeretettel kiemelik egyesek, ha tekit ütnek be.( a véleményem, hogy álltalában flottát szednek le a teki fölül, de aszem ez nem ide tartozik :D)
. Még egy apróság, hogy szinte minden GS kolon 300k alatti a raktarkészlet álltalában, picit sajnallom, hogy 199k profithatarban egyeztünk meg, en szerettem volna minél kisebbet, de közös megeggyezéssel lett ilyen magas a profithatár.
Na de nem baj, az idő nekem dolgozik, vagyis nekünk.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

7

Saturday, February 27th 2010, 1:44pm

Hát tetszik eddig a háború.

Összeszámolni tényleg felesleges még, de nincs nagy különbség..

Ami nekem külön tetszik, hogy mindkét szövetség 12 tagú, és ebből mi 7 tagon találtunk már fogást (ha jól számoltam), míg ők csak egyen..

Remélem meglesz a maradék öt is =)
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

noname

Nagy szállító

• Send private message

8

Saturday, February 27th 2010, 1:52pm

200kt nem tul nehez talalni eleg az nekunk ha 1en talalunk minden 2 hetben 4-5millát...vege ugyse se lesz sose:)

Edit: azert akkor már össze is adom

Anti-GS profit : 3.651.453
.GS. profit : 6.742.676

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

9

Saturday, February 27th 2010, 2:01pm

Jocó, a szövetségem nevében beszélek, hogy akár 1 egységre is leviheted utólag a profitot. Nekünk teljesen mindegy hogy az 50 műholdjainkat mennyi profitért veritek be. Nem lesz lázadás ha utólag módosítassz ezen.

Továbbá megjegyezném, hogy szerintem az 1 milliárdot is csökkenthetnéd 50 millára pl. Tegnap számolgattuk Timivel, ha mindenkit beverünk tőletek sem lesz 100 milla profitunk, 1 milliárd meg főleg nem. Nem beszélve hogy szerintem az ANTI GS sem fog tudna 1 miliárdot ütni.

De ez persze a Ti dolgotok. Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata :)

Hajrá mindkét félnek.
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

10

Saturday, February 27th 2010, 2:11pm

Jocó, a szövetségem nevében beszélek, hogy akár 1 egységre is leviheted utólag a profitot. Nekünk teljesen mindegy hogy az 50 műholdjainkat mennyi profitért veritek be. Nem lesz lázadás ha utólag módosítassz ezen.

Hagyjuk a sárdobálást, nem ránk jellemző, hogy utólag változtassunk a kiíráson az első csaták függvényében.

Quoted

Továbbá megjegyezném, hogy szerintem az 1 milliárdot is csökkenthetnéd 50 millára pl. Tegnap számolgattuk Timivel, ha mindenkit beverünk tőletek sem lesz 100 milla profitunk, 1 milliárd meg főleg nem. Nem beszélve hogy szerintem az ANTI GS sem fog tudna 1 miliárdot ütni.

Számomra akkor lesz vége a háborúnak, ha vesztes oldalon látlak titeket. Ha abban vesztetek, amit ti hirdettetek meg, akkor az anti-gs sem fogja tovább folytatni a háborút szerintem.

Quoted

De ez persze a Ti dolgotok. Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata :)

Hajrá mindkét félnek.

Ez nem számít szájhősködésnek?
Csak mert akkor magadra is vadászhatnál a másik háborús topic-os hozzászólásod miatt. Ami mellesleg eddig nem valósult meg. Csak az ellentéte. Kicsikre vadásztok, meg profit nélkül tekikre.

De van még idő bőven, majd látjuk mit hoz az élet.
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

11

Saturday, February 27th 2010, 2:15pm

Quoted

"Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata"
Ezek szerintem tények, nem provokáció, nem szájhősködés, jelenleg ezt látom a cr topicban. Don Csakazértis, eddig nem vertünk be egy tekit sem profit nélkül.

Bocsánatot kérek tőled mert véleményt mertem írni.

EDIT:

DON: Az a csata nem jött össze, ha összejön akkor igen csak 7 jegyű számból áll a profitmutató. Nem jött össze, de attól háborús csata lett, így ki lett téve.

Gratulálok az eddigi egyéni eredményeidhez, csak így tovább!

/52/

This post has been edited 1 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 27th 2010, 2:26pm)

12

Saturday, February 27th 2010, 2:22pm

Quoted

"Szerintem az eredmény jól tükrözi a két szövetség erejét, 1 csata vs nemszámolomösszemennyicsata"
Ezek szerintem tények, nem provokáció, nem szájhősködés, jelenleg ezt látom a cr topicban. Don Csakazértis, eddig nem vertünk be egy tekit sem profit nélkül.

Bocsánatot kérek tőled mert véleményt mertem írni.

A Csak CR .GS. vs Vadmalacok háborús topicban segíts már nekem, hogy a két utolsó marikás csata hogy lett profitos. Lehet én nem tudok számolni.

Két szövetség erejét nem az tükrözi, hogy egy embert elkaptatok, hanem inkább az, hogy mi 7 különböző tagotokon is fogást találtunk.
Mert ahogy te mondod, akkor a don csakazertis! vs .GS. háborúban meg az lenne tény, hogy én vagyok a jobb. És ez elég meredek állítás lenne... Nem gondolod?
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

13

Saturday, February 27th 2010, 3:15pm

Jocó, ................csata :)

Hajrá mindkét félnek.
Kedves Tigrislány. Teljesen érthető a jelenlegi mérleg szerinti megítélésed. Igazad van.Piciket fognak a srácok a GSen, de hosszu távon összejön. :D
Az, hogy a flottáitokból nem lesz egy milliard. Hátaztán.Kit érdekel?
Nem nagyon zavar senkit, végtelen hábórut indítottál, igy nem kell meglepődni a válaszháborún.
Sosem számoltam mennyi profittal lehet leszedni az összes GS flottát. Ez itt teljesen másodlagos. Míg lesz GS addig aszem megy az Anti-GS is. Igy van rendjén. szórakozzunk.
Irtad valahol, h ne kelljen 2 szálitóval fselni, ezért nagy a veszteséghatár az általad meghirdetett háborúban.
Hát kelljen :) Sose tudd, mikor csap oda valaki egy 500k raktarkészletre. Legyen érdekesebb mindkét oldalon.
Vannak leállítottbányák a GSben
?( , es növekvő tekik. :pump:
Innen kezdve kezd érdekessé válni a buli. Elérted amit szerettél volna, egyenrangú háborút az unival.
Növelitek a tekiket, s a kihívott 10 szöviben akad majd jópár srác aki veszi a lapot, és belemegy a veszteségcentrikus csatákba.Picit növelitek az esélyeiket, már nem csak a flottátokra kell vadászni, beálltak a tekik is a sorba, beálltak a farmok is.Összeállt a kép, játszunk ugy, mint a sima hétköznapokon.
Eddig is a kicsiket szedtétek, haboru nélkül is, most is csak ez a trendi,néha beszalad egypár nagyobb flotta, ami különbség, hogy háború van kihirdetve. Semmi más. Semmivel sem sürübb a nagycsata ,mint eddig volt. A kisebb csatak között azonban megszaporodtak a GS tagok. Vesztesként.
További jó játékot minden résztvevőnek.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

This post has been edited 1 times, last edit by "joco522" (Feb 27th 2010, 4:56pm)

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

14

Sunday, February 28th 2010, 7:49pm

akárki akármit mond nekem igen is tetszik ez a háború! (háborúk)
Mert mostanság egyre több csatajelentésben látom a fórumon a gs-t a vesztes oldalon :) Akármilyen kicsi is a csata!
CSak így tovább srácok és sok sikert mindenkinek
A Holdlövő
Elköszönt Tengernagy :)

15

Sunday, February 28th 2010, 8:27pm

Lehet hogy nőnek a tekik a .GS.-ben ezt nem tagadom biztosan igazatok van.
De ha egyszer elindultok tekit törni és nincs a csata végén nektek legalább 199k profit akkor hiába ütöttetek be egy .GS.-es tagot ha nem háborús.
Maximum elégedett lehetsz magaddal hogy sikerült beverned egy ellenséget még akkor is ha nem tartozik bele.

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

16

Sunday, February 28th 2010, 8:51pm

Lehet hogy nőnek a tekik a .GS.-ben ezt nem tagadom biztosan igazatok van.
De ha egyszer elindultok tekit törni és nincs a csata végén nektek legalább 199k profit akkor hiába ütöttetek be egy .GS.-es tagot ha nem háborús.
Maximum elégedett lehetsz magaddal hogy sikerült beverned egy ellenséget még akkor is ha nem tartozik bele.

Hát ezt már nem hagyhatom ki.
Tényleg nem érted? Egy kisharcossal bármely álltalattok kihívott szöviből csatlakoznak. Nekimegyek tekinek, ha lesz 1 fém hasznom. Profitra megyek, de sajna nálunk érvénytelen lesz a csata.De kit érdekel ??
Fejvadászként beállok a masik háborúba.
És elégedett magammal csak profitos csata után leszek. Ugye ezt elnézed nekem .
Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

Ithuriel

Könnyű harcos

• Send private message

17

Wednesday, March 3rd 2010, 9:41pm

Na hozzá szólok már én is:D

Joco egyébként nem olyan biztos hogy azok a "tekik" majd 10 milla egység fölé fognak menni...
Bőven elég akkora védelmet húzni hogy pl.: 10 nsz-t és 50 kh-t meg pár napműholdat megvédje (mert ha már erre is mentek) +a kevés nyersire amiből pont meg lenne a 200k profit. :)

De egyébként jó háború csak soká lesz vége de hát az sose gond :D csak egy idő után már uncsi lesz lesni hol van 200k profit... :lol:

Na mindenkinek jó profit szerzést...
rip kill: 14

noname

Nagy szállító

• Send private message

18

Saturday, March 13th 2010, 8:11pm

Jelenlegi állás:

Anti-GS profit : 4.705.940
.GS. profit : 11.796.541

már közelítünk a milliárdhoz:D

19

Sunday, March 21st 2010, 12:45pm

Úgy látom mindenki jól el-FS-elget, nem sok nyersit hagynak bent a népek.

Mindenesetre én azért figyelek még =)
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

20

Wednesday, April 7th 2010, 7:44pm

Sajnos eléggé beállt ez a háború is. Mindenki szinte tökéletesen fsel.
Jelen állasnal eléggé vesztésre állunk, de hát ez van. Hiába a jóval több nyertes csata a részünkről, ha profitcentrikusra lett kihirdetve. Na majd a következő háború indításánál erre is odafigyelek.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1