You are not logged in.

161

Monday, May 3rd 2010, 8:55am

Szerintem neked nincs jogod záratni a témát!

Hadd írjanak ide azok is, akik még szeretnének írni, csak a névváltást várták meg.
Ez a háború nem csak rólad szól, viselkedj méltósággal. (peti258-at is támadod, amikor semmi rosszat nem írt.. nem így kéne viselkednie egy top1-nek..)

Mivel az átnevezése megtörtént, a háború hivatalosan is véget ért.
A témát kérném zárni!

Red Baron adatait felhasználva, számoltam egy tagonkénti átlagveszteséget a résztvevő szövetségek jelenlegi létszámával:

742 667 - IKON (9 fő)
1 498 105 - DDC (19 fő)
1 860 158 - SZNSZ.A (38 fő)
7 006 684 - XEOX (19 fő)
7 454 613 - FBS (31 fő)
7 709 769 - ANGELS (13 fő)
8 443 500 - SZNSZ (6 fő)
17 198 222 - UFH (9 fő)
24 311 000 - .GS. (12 fő)
25 005 286 - BlackIce (21 fő)
42 299 889 - Vadmalac (9 fő)
in memoriam Peti

Ne zavard köreimet!

This post has been edited 1 times, last edit by "don csakazertis!" (May 3rd 2010, 10:17am)

Tom_Peris

Nehéz harcos

• Send private message

162

Monday, May 3rd 2010, 9:23am

Mivel az átnevezése megtörtént, a háború hivatalosan is véget ért.
A témát kérném zárni!

Azért gratulálni szeretnék... Nagyon kreatívan sikerült új nevet választani... :D

Valaki esetleg nálam sokkal szakavatottabb felsötétítene hogy mi volt ez a balhé? Lécci lécci!
A jobbára ártalmatlan védőnek jobbulást kíván a jobbára ártalmatlan. Viszlát és kössz a halakat!

Azt hiszem, hogy a civilizáció, ami annyira elvesztette a fejét, hogy részletes utasításra van szüksége ahhoz, hogy egy fogpiszkálót használni tudjon, az már nem az a civilizáció többé, amiben én élni tudok és amiben normális tudok maradni.

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

163

Monday, May 3rd 2010, 10:36am

Amit sajnálok, hogy ilyen "furán" lett vége, hogy a kihívó nevet változtatott, erre nem gondoltam akkor mikor az egész elkezdőtőt!
Ha végig megy az egész és az egyik fél elérte volna a győzelemhez szükséges 1 vagy 10mrd-ot érdekesebb lett volna!
A szövim sokat nem tudott segíteni a kihívottaknak, bár olyan rosszul sem szerepeltünk(sokkal rosszabb is lehetett volna) a vesztes csatában részvevő tagjainkból már jó pár nem erősítik az SZNSZ.A (nem a vesztett háború CR-ek miatt az csak egy csepp volt abban a bizonyos pohárban).

Akkor vége, de az élet megy tovább! Lesz még háború, az uniban! :)

ui: pozitívumnak tartom azt, hogy a névváltoztatás tényéről (ezzel a háború végéről) egy pm üzit kaptam a kihívó féltől!

Csupán egy flottátlan fiú, egy bányátlan bányász vagyok!

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

164

Monday, May 3rd 2010, 1:39pm

Régen irtam e háborúhoz. Elsősorban szeretném megköszönni a .GS. nek,a kihívott szöviknek, hogy az elmúlt hónapok játékába kis szint vittek,
olyan embereket kovácsolt össze e háború akik a kiírásáig csak tudták, hogy a másik is az uniban játszik.
Sok tervezgetést, megfigyeléseket, msn beszélgetést hozott e háború, s jópár új barátot, ismerőst.
A .GS. szövi tagjai nehézfiúk s lányok, ha lehet igy mondani. A háborút valszeg hosszutávon elvesztették volna, de a lényeg sokaknak inkább a játék szerintem.

Most visszatértem a XEOXba, az Anti-GS átneveztetett, s talán a srácok viszik tovább.
Szóval tovabbi jó játékot minden szövinek akik e háborúban részt vettek és a 7uni összes játékosának persze.
És ne feledjétek Alap az FS
:grumble: , üres bogyeszt nem támadnak.( a jó FS)
Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

Tigrislány

Nehéz harcos

• "Tigrislány" started this thread

• Send private message

165

Tuesday, May 4th 2010, 11:34am

A .GS. szövetség feloszlott, a háborút a kihívottak nyerték, gratulálok nekik! Gratulálok minden játékosnak aki azon volt hogy megnyerjék a háborút, és köszönöm Red Baron-nak a frissítéseket!
A témát kérném zárni!
(mielőtt jönne Peti, vagy Doncsakazértis, mint témanyitó itt nekem van a legtöbb jogom záratni a témát. PONT. nem kell semmi provokáció.)

"Tigris miatt én nem fejeztem volna be, de hát ez a ti döntésetek."

Képzeld Castor, és a többi nagyokos, aki tudja hogy mi történt, az történt hogy nem fizette ki Rettaboy a holdpróbákat, ezért lefarmoltam róla, A zúzás szabályait megszegve. Admin elmondás szerint ha bejelentem a dolgot nincs semmi probléma belőle, de hát nem tettem, lehet kövezni egy csaló vagyok.

Érdekes módon senki nem jött a szövin kívül pm-ben a jegyekért, pedig szívesen megmutatnám miért kaptam bann-t.
A háborúnak nem miattam lett vége, merem ezt kijelenteni úgy hogy ilyet sehol sem olvastam.

Amennyiben bárkinek kérdése merülne fel velem kapcsolatban, legyen az kitiltás, abbahagyás, anyázás bármi, pm-et írjon.
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

This post has been edited 3 times, last edit by "Tigrislány" (May 4th 2010, 11:49am)

Sabala

Kolónia hajó

• Send private message

166

Wednesday, May 5th 2010, 6:39pm

Üdv, hát gratula a nyertes szöviknek, és sajnálom a -GS- tagokat, mikor még nem voltam tag az SZNSZ.A-ban, kötöttem egy fogadást a haverommal, 35000 kristályba, hogy a -GS- nyer. Tényleg hülye ötlet volt rátok fogadni (főleg úgy, hogy 10 szövi volt az ellenfeletek), de tökös srác vagyok, még is rátok raktam. Most, mire vége lett a háborúnak, addigra új karit kezdtem Uni7-ben, épp ezért nem kellett a havernak kifizetnem, de tisztellek titeket -GS-, hogy ennyi szövit hívtatok ki, és álltátok a sarat. 10 vs. 1. Igazságos, :D na mindegy, így alakult, de ahogy a főnököm is mondta, az élet megy tovább. Örömmel veszem, hogy legalább nem bomlottatok fel. :D Hiszen minnél több szövi kell Uni7-be had örüljön mindenki. :D További szép játékot, és további nyertes csatát mindenkinek. :thumbsup: (Főleg nekünk) :rofl:

zártam: Hinata

Ne bízz a sikerben, ha nem bízol a társaidban!
Sabala