You are not logged in.

Tigrislány

Nehéz harcos

• "Tigrislány" started this thread

• Send private message

1

Friday, February 12th 2010, 11:03pm

.GS. vs Vadmalac & XEOX & BlackIce & DDC & IKON & SZNSZ & Angels & FBS & UFH & SZNSZ.A

A .GS. szövetség kihívja a Vadmalac, XEOX, BlackIce, DDC, Ikon, SZNSZ, Angels, FBS, UFH, SZNSZ.A szövetségeket egy általános háborúra.(2010.02.12)

- A háború ettől a pillanattól elkezdődött, (a zúzás szabálya csak is 12 óra múlva lép érvénybe.)

- Fejvadászat minden szövetségben engedélyezett, és ezt nem kell előre jelezni itt a fórumon. (csak akkor érvényes a háborús cr, ha legalább a fent említett szövetségek közül van egy tag a támadók/védők közt.)

-A Háború csakis akkor fejeződik be ha a .GS. szövetség felbomlik, vagy ha a veszteségek elérik az 1 milliárd egységet minden szövetségre lebontva. (Tehát a .GS.-nek összesen 10 milliárd kár okozás kell a háború megnyeréséhez, míg az ellenfeleknek összesen 1 milliárd a .GS. ellen)

-A cr-ek közé flotta esetén kizárólag a 2.5 millió egység feletti összveszteségű csaták kerülhetnek ki. Védelem zúzás esetén csakis 10 millió egység felett, és műhold zúzás esetén 1000 napműhold felett érvényes a cr. Minden cr után kötelező feltüntetni a felek veszteségeit. -A DEU VESZTESÉG NEM SZÁMÍT BELE!(Szövetségre lebontva minden hétvégén frissítem az állást.)

Edit:
-A csatában nyertes fél veszteségei nem számítanak a pontversenyben. (Tehát ha pl. a Vadmalac szövetség hajóiból a gs ellen leesik a 2.5 millió egység, ezt nem adjuk hozzá a Vadmalacok veszteségeihez, és ugyanígy fordított esetben sem.)

Jó játékot kívánok a .GS. szövetség nevében.!

Személyes hozzászólás:

Sok sikert kívánok minden háborúban résztvevő félnek!

Kihívó: .GS.

Taglétszám: 14
Általános helyezés: 3. pontok: 11.499.667
Flotta helyezés: 1. pontok: 386.348
Kutatás helyezés: 9. pontok: 1.919

Kihívottak:

Vadmalac:
Általános helyezés: 1. pontok: 14.802.710
Flotta helyezés: 2. pontok: 287.507
Kutatás helyezés: 8. pontok: 1.951

BlackIce:
Általános helyezés: 2. pontok: 12.759.507
Flotta helyezés: 4. pontok: 241.268
Kutatás helyezés: 5. pontok: 2.621

XEOX:
Általános helyezés: 4. pontok: 11.213.867
Flotta helyezés: 3. pontok: 268.419
Kutatás helyezés: 4. pontok: 3.371

ANGELS
Általános helyezés: 5. pontok: 10.267.232
Flotta helyezés: 8. pontok: 91.628
Kutatás helyezés: 6. pontok: 2.454

DDC:
Általános helyezés: 6. pontok: 8.386.557
Flotta helyezés: 5. pontok: 154.188
Kutatás helyezés: 3. pontok: 4.195

IKON
Általános helyezés: 7. pontok: 8.080.183
Flotta helyezés: 6. pontok: 97.361
Kutatás helyezés: 12.pontok: 1.331

UFH
Általános helyezés: 8. pontok: 5.630.350
Flotta helyezés: 10. pontok: 71.341
Kutatás helyezés: 7. pontok: 1.959

FBS
Általános helyezés: 9. pontok: 5.607.808
Flotta helyezés: 9. pontok: 80.516
Kutatás helyezés: 1. pontok: 4.337

SZNSZ.A
Általános helyezés: 10. pontok: 4.719.097
Flotta helyezés: 11. pontok: 60.562
Kutatás helyezés: 2. pontok: 4.237

SZNSZ
Általános helyezés: 11. pontok: 3.666.609
Flotta helyezés: 7. pontok: 93.855
Kutatás helyezés: 18. pontok: 833
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

This post has been edited 6 times, last edit by "Tigrislány" (Mar 4th 2010, 9:58am)

Deef5

Banned until 15-09-2009

• Send private message

2

Friday, February 12th 2010, 11:13pm

furi

Na akkor ez egy érdekes háború lessz mindenki a .GS. ellen !!!!!

És az alszővik is ide tartoznak????

Jó háboruskodást mindenkinek HAJRÁ eggyik de győzzön kihivott fél!!!! ;)

vs120

Community Contributor

• Send private message

3

Friday, February 12th 2010, 11:20pm

Sok sikert kívánok minden résztvevőnek!

(Tigrislánynak egy megjegyzés: a kutatás techek és helyezések csak copypastolva lettek, ugyanaz mindenhol.)

Gravedigger [Vadmalac] - Uni7 Top 2 - visszavonulva :)

In nome di rinfrescamento del sangue

Terminátor x

Könnyű harcos

• Send private message

4

Friday, February 12th 2010, 11:24pm

Nos mint a kihivo szövi egyik tagja ezuton szeretnék mindenkinek az érintetteken belül sportszerü jo játékot kivánni és hajrá .GS. :thumbsup:

ÉRTED IS EL MEGYEK EGYSZER
THX ZOON

5

Friday, February 12th 2010, 11:28pm

Mik vannak! Ezentúl is vegyetek azért tőlem deut :D
És várom végre azokat a kémeket ^^

Sok sikert kívánok mindenkinek! Föleg a vadmalacoknak!

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

6

Friday, February 12th 2010, 11:30pm

Érdekes mind a kihívott 10 szövi 9-edik a kutatásban :D
(látom módosítottad köszi :))

Egy dolog érdekelne ha valamelyik szövi eléri a 1 milliárd bukót az akkor kiesik a háborúból vagy folytathatja tovább?

Sok sikert mindenkinek azt vegyétek a deum van elég ha akartok fordulni pár fölös kört :P

Rugobacsi

Nehéz harcos

• Send private message

7

Friday, February 12th 2010, 11:41pm

Khmm.... ez igen :D Meg mondom őszintén, nem semmi dologba vágtatok bele ! 10 milliárd veszteség nem semmi összeg ! Sajnálom hogy már nem játszom uni 7-ben :( Pedig rég szeretnék már egy jó Háborút :] Mindenesetre Hajrá G.S :rolleyes: . Sok Hoffot és bosszú csatát mindkét fél számára ! :thumbup:

3 szerver: top9
4 szerver: top16

"Veszteni tudni kell, veszítettem
"

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

8

Friday, February 12th 2010, 11:49pm

a Peti által felvetett részletek nekem sem tiszták még... a részleteket epedve várjuk!
Valamint hogy mit jelent ez a területes dolog! ha ott van valakinek bolygója, vagy ha oda jár farmolni? Vagy mit? És ha szpen beszél veletek, akkor farmolhat a környéken, ha nem tisztel akkor meg nem? Nekem még ez sem tiszta!

Valamint még mindig hibásaok a kiírt adatok! a GS és az SZNSZ kutatása még mindig azonos, és a BI-nek nem ennyi az összpontja, azt nem is tudom honnét jött, mert senkinek sem annyi... légyszi javítsd majd

És az alszővik is ide tartoznak????
Ugyan nem én vagyok a kihívó, de ha már ők nem nyiltkoznak 1enlőre akkor válaszolok én! A kiírás alapján nincsenek benne az alszövik, csak az SZNSZ.A, mert ők névszerint is említva vannak itt! Pl a Xeox.B nincs benne!
A Holdlövő
Elköszönt Tengernagy :)

peti06

Hozzászólás Vadász!

• Send private message

9

Saturday, February 13th 2010, 12:03am

Érdekes egy háború, ez nem is az inkább 7-es univerzum hódítás!
Hirtelen csak egy dolgot nem értek!

"Fejvadászat minden szövetségben engedélyezett, és ezt nem kell előre jelezni itt a fórumon. (csak akkor érvényes a háborús cr, ha legalább a fent említett szövetségek közül van egy tag a támadók/védők közt.)"
pl valaki a 11 résztvevő szövi közül megtámad egy IMPACT játékost az háborús CR?

Csupán egy flottátlan fiú, egy bányátlan bányász vagyok!

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

10

Saturday, February 13th 2010, 12:05am

A kiírásban benne vannak Peti által kérdezettek.

Ha egy szövetségnél elérjük az 1 milliárdot, nem szállnak ki a háborúból.
A statok kb 1-2 órával korábbi adatok, de a BI statot frissítettem.
A területes "dolog"ról pedig majd a honlapunkrol tájékozódhatsz, ez csak a mi perverziónk, hogy kit fogunk támadni. Az ogame szabályaihoz nincs köze.

Peti, ha az "impactos" jön egy sznsz-esel ellenünk, akkor az érvényes cr, így az "impactos" fejvadász.
A kihívottak csakis ellenünk üthetnek cr-t.

EDIT 28: Benne van a kiírásban, hogy csak is akkor érvényes a cr ha legalább a fejvadásszal együtt van egy tag a kihívott fél közt. Önállóan az Impact támadása nem háborús cr. Csak ha ott vagyok az impactal én is acsben.
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

This post has been edited 1 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 13th 2010, 12:11am)

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

11

Saturday, February 13th 2010, 12:08am

Érdekes egy háború, ez nem is az inkább 7-es univerzum hódítás!
Hirtelen csak egy dolgot nem értek!

"Fejvadászat minden szövetségben engedélyezett, és ezt nem kell előre jelezni itt a fórumon. (csak akkor érvényes a háborús cr, ha legalább a fent említett szövetségek közül van egy tag a támadók/védők közt.)"
pl valaki a 11 résztvevő szövi közül megtámad egy IMPACT játékost az háborús CR?
Hát megint csak én válaszolok :)
Első pár olvasásra nekem is érdekes volt!
Én úgy fejtettem meg, hogy a te példáddal élve ha 1 IMPACT-os megtámad 1 gs-est, akkor legalább 1 tagnak a 10 kihívott szöviből benne kell lennie a csatában, csak akkor háborús CR! Vagy ha 1 IMPACT-os támad téged az csak akkor háborús cr, ha 1 gs-es is benne volt...
De az ezek után az IMPACT támadása már kérdéses, hogy minek minősül! Mert ez még nem tisztázott! Evileg a fejvadászok nem lehetnek 1ik csatában 1ik oldalon, másik csatában másik oldaon, ezért szokták bejelenteni őket! Mivel ez itt nincs ez kiskapu egyenlőre!
De ha bejentett a fajvadász akkor az ő elleni csata is számítani szokott!
Várom ennek is a tisztázását!

Edit:
Ezt értem tigris, de a fejvadászok a későbbiekben benne vannak-e a háborúban mint célpontok?
A Holdlövő

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

12

Saturday, February 13th 2010, 12:29am

Ha egy szövetségnél elérjük az 1 milliárdot, nem szállnak ki a háborúból.
A statok kb 1-2 órával korábbi adatok, de a BI statot frissítettem.
A területes "dolog"ról pedig majd a honlapunkrol tájékozódhatsz, ez csak a mi perverziónk, hogy kit fogunk támadni. Az ogame szabályaihoz nincs köze.

Köszönöm ezzel sok dologra rávilágítottál pl ha BI-st meg Vadmalacost egyáltalán nem kaptok el akkor is bukhatjuk a háborút igazából ez érdekelt :)

Akkor még egy akadékoskodó kérdés miért kellett 10 cr-s topicot nyitni ha mind egybe mehet?
(csak ezért kérdeztem rá az 1 milliárdra mert ez nekem kicsit ellentmondásos)

Na csak hogy örüljetek még egy dolog nem igazán értem a fejvadászósdit mert hajónak számít a kém is ezáltal ha beninjázzák a támadót de ki van pl tiltva fórumról és olyantól kér kémet aki a háborúban van akkor azt én nem tekinteném háborús cr-nek. Csak akkor ha olyan hajó is van benne ami lő.
Meg a másik üres bolygót (se flotta se védelem) betámad valaki a gs közül az akit betámad háborúban van de kap védést fejvadásztól és a fejvadász bukik 2M-t a másik védő természetesen 0-t a támadó meg 10M-t akkor hogy lesz elkönyvelve a 2M bukó?

Ja meg ha egyik rész eléri a 2,5M-s határt akkor a másik is számít akármennyi is vagy csak ha az is eléri a 2,5M-t?

És még 2 csak mert kicsit trehányul dobtátok össze:
Ha pl védelem zúzás 11M de flottabukó csak 2M akkor a teljes számít vagy csak a védelem?
Azt fém, kri, deu bukó együttesen számít?

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Feb 13th 2010, 12:37am)

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

13

Saturday, February 13th 2010, 12:35am

Nem Peti, ha Bi-st meg vadmalacost egyáltalán nem kapunk el, akkor nem buktok. mivel ismételten leírom, minden szövetségből kell az 1 milliárd beszteség.

Azért kell 10 külön cr topic, mert ez a szabály, olvasd el a szabályzatot!

Quoted

"Meg a másik üres bolygót (se flotta se védelem) betámad valaki a gs közül"
Miért támadnánk üres bolygót? A fejvadászok azért kellenek, ha a kihívott 10 szövetségen kívül valaki ütni akar rajtunk, megtehesse. Akár szól neked, mész vele egy szondával, és voalá máris háborús cr ellenünk.

/52/

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

14

Saturday, February 13th 2010, 12:44am

-A Háború csakis akkor fejeződik be ha a .GS. szövetség felbomlik, vagy ha a veszteségek elérik az 1 milliárd egységet minden szövetségre lebontva. (Tehát a .GS.-nek összesen 10 milliárd kár okozás kell a háború megnyeréséhez, míg az ellenfeleknek összesen 1 milliárd a .GS. ellen)
Érdekes fordulat a játékhoz való hozzáálásban.
Minden

nagyarc profiról beszél a fórumon, szinte istenittik a csatat, ha mar 1 fém profit van( akinek nem inge az ne vegye...)

Az egész háború e kikötése miatt nevetséges Hol itt a profit?
( de nem csak e háború, nehogy félreértés essék, hanem az összes veszteség szerinti mércével mért háború. )

Vagy a profit nem érdekes.?

Lenne egy egyszerű javaslatom.

Ám legyen ez a háború, s addig , mig a GS fel nem bomlik, vagy a profit az egyik oldalon eléri a 1 milliardot szövetségre lebontva. ( vagy egy meghatározott komolyabb összeget)

Ne tessék a fejem leordíttani, még csak kezdő játékos vagyok aki eddig a profitra hajtott.
Nem tudtam , hogy az nem kell. :(
Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

This post has been edited 2 times, last edit by "joco522" (Feb 13th 2010, 12:57am)

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

15

Saturday, February 13th 2010, 12:47am

Edit:
-A csatában nyertes fél veszteségei nem számítanak a pontversenyben. (Tehát ha pl. a Vadmalac szövetség hajóiból a gs ellen leesik a 2.5 millió egység, ezt nem adjuk hozzá a Vadmalacok veszteségeihez, és ugyanígy fordított esetben sem.
Ez érdekes szóval ha csinálnátok egy gigászi csatát pl 20 milliárd bukó támadó részről 50 milliárd védő részről de a védőknek a végén 1 db hajója fennmarad se számít?
Na szerintem aludjatok rá egy napot és gondoljátok át normálisan ne csak a hasatokra üssetek.

A bolygón csak nyersi van és azért támadnátok.
Mi van a hozott nyersivel?

A véleményem a háborúról: Hát kérdésemre jött egy válasz azt miután kikövetkeztettem valamit változott a véleményed ?(

Ezt komolyan mondom de tényleg aludjatok rá egy napot mert még vagy 10 kérdésem lesz reggel mert semmi nincs konkrétan kikötve.

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

16

Saturday, February 13th 2010, 12:53am

Peti nem vagyok hajlandó mindent a szádba rágni. Egyértelműen levan írva minden.
Arról nem tehetek hogy gyengék a szövegértési képességeid, és arról sem hogy provokálsz.

de itt neked leírom minden kérdésedre a választ, figyelj.

Quoted

végén 1 db hajója fennmarad se számít?
igen jól érted, nem számít.

Quoted

A bolygón csak nyersi van és azért támadnátok.
Mi van a hozott nyersivel?
mivel nem látsz rá utalást, hogy ez is számít, így nyilván a hozott nyersi nem számít bele, egyszerú az indok. Zúzni megyünk, nem rabolni.

Quoted

Ha pl védelem zúzás 11M de flottabukó csak 2M akkor a teljes számít vagy csak a védelem?
De ezt minek kérdezed meg mikor kivan írva? flottaveszteség csak 2.5 milla felett számít. Tehát igen. nem számít bele a 2 milla flotta veszteség.

Quoted

Azt fém, kri, deu bukó együttesen számít?
az "azt" az mit jelent? és-t? mert ilyen igekötőt nem ismerek. Ezt hogy érted? hogy csak fém számít bele?:D mivel nincs írva a deus hajók deu bukója, így az nem számít. Ez is marha logikus, mivel nagyon sok cr lesz, nem fogunk minden deut számolgatni. csak az számít amit a cr konverter jelez.

Quoted

Hát kérdésemre jött egy válasz azt miután kikövetkeztettem valamit változott a véleményed
milyen véleményem változott?

A továbbiakban kérlek hanyagold a minősítéseket, gondolok itt a "trehány" munka jelzőre, az összecsapott dologra. köszi. Remélem megérted, és nem is hasraütésről van szó. Már hónapokkal ezelőtt megvolt az ötlet.

Joco! A felvetésed köszi, de nem számít a profit, mindenki maga dönti el ki felé repül. Ebben a háborúban mi szabjuk a feltételeket, és ezek le vannak írva.

EDIT:

Peti milyen döntetlen csatáról beszélsz. Fentebb írtam, hogy a döntetlen nem számít bele! :)

/52/

This post has been edited 3 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 13th 2010, 1:12am)

joco522

Nehéz harcos

• Send private message

17

Saturday, February 13th 2010, 1:02am

Joco! A felvetésed köszi, de nem számít a profit, mindenki maga dönti el ki felé repül. Ebben a háborúban mi szabjuk a feltételeket, és ezek le vannak írva.

:) Értettem. Gondolom a kihívó fél szabja a háborúkban a szabályokat.
Hát akkor meghajlok a feltételek előtt, ám győzzön a jobbik.

Az Idő Nekem dolgozik!
Korábbi magyar Top1

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

18

Saturday, February 13th 2010, 1:09am

Peti nem vagyok hajlandó mindent a szádba rágni. Egyértelműen levan írva minden.
Arról nem tehetek hogy gyengék a szövegértési képességeid, és arról sem hogy provokálsz.

Na jó akkor szerintem kérdezzünk meg egy modot hogy egyértelmű volt e vagy sem a háború kihirdetésben szereplő dolgok?

Feltettem sok kérdést abban mi provokálás?
Ja hogy megjegyeztem a véleményem róla?
(elég az off)

Jó tudodmit most elmegyek lefekszek reggel felkelek elolvasom még 1-szer mindent és felteszem a kérdéseim arról ami nincs egyértelműen leírva.

Akkor sok szép döntetlen csatát kívánok mindenkinek :D
És a sok deficites tekizúzást gs részéről. Mert ahogy Tigrislány is írta ők zúzni akarnak.

AndrEas

Nagy szállító

• Send private message

19

Saturday, February 13th 2010, 1:12am

Tigris! Szerintem PEti nem provokál! Én nem úgy ismerem őt! Sőt, ő inkáb preciz és szereti ha minden 1értelmű és nincsenek kiskapuk és vitatott részek!
Ami valljuk meg itt nem elmondható! Hiába erősködsz ez elsőre nagyon összecsapottnak tűnt! Most x db kérdés után kezd kialakúlni, de még mindig sok a kérdés! És én sem provokálni akarlak, csak szeretnénk tisztán látni mielőtt bármi törénik! Bocsásd meg ezt nekünk és azt is hogy nem vagyunk gondolatolvasók, hogy ezt kérdés nélkül a fejedből kiolvassuk!
A Holdlövő

20

Saturday, February 13th 2010, 3:28am

Szigorúság van, látom. Erre kell ébredni. ?(
Ha azt mondanám, hogy a GS bizony gittegylet, akkor megbüntettek hamar, és leülhetek? Vagy meg kell várjam míg megunjátok? Kérnék erről egypár tájékoztatást! 8o
Érdeklődenék továbbá, hogy hol lehet megtalálni ezt a bizonyos honlapot, ahol meg lehet tudni, hogy melyik a Terület, és melyik nem az! Nem találni sehol. :(
Sok sikert kívánok bármelyik félnek! És gyors fegyverkezést...