This post has been edited 6 times, last edit by "Tigrislány" (Mar 4th 2010, 9:58am)

)
Meg mondom őszintén, nem semmi dologba vágtatok bele ! 10 milliárd veszteség nem semmi összeg ! Sajnálom hogy már nem játszom uni 7-ben
Pedig rég szeretnék már egy jó Háborút
Mindenesetre Hajrá G.S
. Sok Hoffot és bosszú csatát mindkét fél számára ! 
Ugyan nem én vagyok a kihívó, de ha már ők nem nyiltkoznak 1enlőre akkor válaszolok én! A kiírás alapján nincsenek benne az alszövik, csak az SZNSZ.A, mert ők névszerint is említva vannak itt! Pl a Xeox.B nincs benne!És az alszővik is ide tartoznak????

This post has been edited 1 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 13th 2010, 12:11am)
Hát megint csak én válaszolokÉrdekes egy háború, ez nem is az inkább 7-es univerzum hódítás!
Hirtelen csak egy dolgot nem értek!
"Fejvadászat minden szövetségben engedélyezett, és ezt nem kell előre jelezni itt a fórumon. (csak akkor érvényes a háborús cr, ha legalább a fent említett szövetségek közül van egy tag a támadók/védők közt.)"
pl valaki a 11 résztvevő szövi közül megtámad egy IMPACT játékost az háborús CR?
Ha egy szövetségnél elérjük az 1 milliárdot, nem szállnak ki a háborúból.
A statok kb 1-2 órával korábbi adatok, de a BI statot frissítettem.
A területes "dolog"ról pedig majd a honlapunkrol tájékozódhatsz, ez csak a mi perverziónk, hogy kit fogunk támadni. Az ogame szabályaihoz nincs köze.

This post has been edited 1 times, last edit by "PETI258" (Feb 13th 2010, 12:37am)
Miért támadnánk üres bolygót? A fejvadászok azért kellenek, ha a kihívott 10 szövetségen kívül valaki ütni akar rajtunk, megtehesse. Akár szól neked, mész vele egy szondával, és voalá máris háborús cr ellenünk.
Quoted
"Meg a másik üres bolygót (se flotta se védelem) betámad valaki a gs közül"
-A Háború csakis akkor fejeződik be ha a .GS. szövetség felbomlik, vagy ha a veszteségek elérik az 1 milliárd egységet minden szövetségre lebontva. (Tehát a .GS.-nek összesen 10 milliárd kár okozás kell a háború megnyeréséhez, míg az ellenfeleknek összesen 1 milliárd a .GS. ellen)
Hol itt a profit?
)

This post has been edited 2 times, last edit by "joco522" (Feb 13th 2010, 12:57am)
Ez érdekes szóval ha csinálnátok egy gigászi csatát pl 20 milliárd bukó támadó részről 50 milliárd védő részről de a védőknek a végén 1 db hajója fennmarad se számít?Edit:
-A csatában nyertes fél veszteségei nem számítanak a pontversenyben. (Tehát ha pl. a Vadmalac szövetség hajóiból a gs ellen leesik a 2.5 millió egység, ezt nem adjuk hozzá a Vadmalacok veszteségeihez, és ugyanígy fordított esetben sem.
igen jól érted, nem számít.
Quoted
végén 1 db hajója fennmarad se számít?
mivel nem látsz rá utalást, hogy ez is számít, így nyilván a hozott nyersi nem számít bele, egyszerú az indok. Zúzni megyünk, nem rabolni.
Quoted
A bolygón csak nyersi van és azért támadnátok.
Mi van a hozott nyersivel?
De ezt minek kérdezed meg mikor kivan írva? flottaveszteség csak 2.5 milla felett számít. Tehát igen. nem számít bele a 2 milla flotta veszteség.
Quoted
Ha pl védelem zúzás 11M de flottabukó csak 2M akkor a teljes számít vagy csak a védelem?
az "azt" az mit jelent? és-t? mert ilyen igekötőt nem ismerek. Ezt hogy érted? hogy csak fém számít bele?
Quoted
Azt fém, kri, deu bukó együttesen számít?
mivel nincs írva a deus hajók deu bukója, így az nem számít. Ez is marha logikus, mivel nagyon sok cr lesz, nem fogunk minden deut számolgatni. csak az számít amit a cr konverter jelez.milyen véleményem változott?
Quoted
Hát kérdésemre jött egy válasz azt miután kikövetkeztettem valamit változott a véleményed
This post has been edited 3 times, last edit by "Tigrislány" (Feb 13th 2010, 1:12am)
Joco! A felvetésed köszi, de nem számít a profit, mindenki maga dönti el ki felé repül. Ebben a háborúban mi szabjuk a feltételeket, és ezek le vannak írva.
Értettem. Gondolom a kihívó fél szabja a háborúkban a szabályokat.
Peti nem vagyok hajlandó mindent a szádba rágni. Egyértelműen levan írva minden.
Arról nem tehetek hogy gyengék a szövegértési képességeid, és arról sem hogy provokálsz.

Tigris! Szerintem PEti nem provokál! Én nem úgy ismerem őt! Sőt, ő inkáb preciz és szereti ha minden 1értelmű és nincsenek kiskapuk és vitatott részek!Peti nem vagyok hajlandó mindent a szádba rágni. Egyértelműen levan írva minden.
Arról nem tehetek hogy gyengék a szövegértési képességeid, és arról sem hogy provokálsz.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH