You are not logged in.

41

Thursday, January 19th 2012, 10:43am

de hogy 1 polip átöleli és elviszi a bolygót
a átölelésnek a planonlevők nem örülnének

Igen valahogy így. De akár mondhattam volna egy technológiát, és egy 20 bolygóhelyet foglaló, ehhez a tech-hez tartozó épületet, amivel a bolygó körül egy védőpajzs lesz, és a bolygó utazik a 13-ik dimenzióban. Az utazás itt is hónapokig tartana. A lényeg egy nagyon drága valami, ami egyszer használható, és bolygó-áthelyezés a vége. És lehetőleg rengeteg hátránnyal is jár.

Inkább várjuk meg a frissítést.

Ha az embereket két csoportba kéne osztani, akkor vannak jó, és rossz emeberek.
Persze mindenki beletartozik mindkét csoportba.

JoCkAs

Könnyű harcos

• Send private message

42

Thursday, January 19th 2012, 11:12am

Ahogy látom (németen kint van a következő 2 kép) lesz valami aukciós ház féle (nyersanyag kirakása az aukciós házba vagy valami ilyesmi lehet) is és valami (fém)hulladék kereskedő is (hajókat látok, 50%-ot meg nyersanyag értéket...talán a felesleges hajóinkat be lehet váltani nyersanyagra az eredeti értékük 50%-áért...még mindig jobb, mint ha 30%-os DF lenne belőlük)

-Il-

Könnyű harcos

• Send private message

43

Thursday, January 19th 2012, 1:03pm

Sziasztok!

Nos erről a két képről van szó:

Használt gépjármű kereskedő
Ez valóban egy hajókereskedő, illetve pontosabban hajót és védelmet 50%-os áron felvásárló fickó kissé hanyag dumával. :) Remélem ez a fordításban is átjön majd. Szóval ha jól látom a hajóknál is van egy oldalra gomb és egy második oldal a civil hajóknak. Ha esetleg napműhódat is el lehet majd adni, hú az de jó lenne. :D Még az sem zavar, ha esetleg sötét anyaggal több nyersit lehet kisajtolni a hajókból mondjuk max. 70%-ig mert afölött azért már kényes lenne. Ennyi öröme meg lehet a sötétített játékosoknak is. :P

Aukciós ojjektum
Ez meg az emlegetett aukciós robotgép, NDK-s típusú levehető előajtóval. Az, hogy a szövetség teremben foglal helyet, talán nem jelent semmit mert lehet csak spórolni akartak a grafikával. Jó volna egy ingame nyersicserélő rendszer, bizony jó volna... Persze szigorúan 3:2:1 és 2:1:1 között különben teljesen borulna minden az uni előrehaladtával.

Szóval várom nagyon a pénteket és bocs equi... :)
Üdv.:
-Il-

Edit: tutira csak látványterv, mindenhol leszögezik, hogy még a végleges verzióig sok minden változhat "a játékosok visszajelzései alapján". A 3.0-át expressz végigpasszírozták a karácsonyi szüneti dömping miatt, most nem sürgeti őket semmi.

This post has been edited 3 times, last edit by "-Il-" (Jan 19th 2012, 1:22pm)

Inithy

Nap Műhold

• Send private message

44

Thursday, January 19th 2012, 1:10pm

Engem az érdekelne, hogy már a 4.0 elérte a béta verziót vagy csak elképzelések és látványtervek vannak?
Az élet egy múló pillanat, szóval néha állj meg és ízlelgesd, még teheted!

45

Thursday, January 19th 2012, 1:45pm

Az Equi által feltett első képről már csak a jobb alsó képet kell megmagyarázniuk :)
Már alig várom...

This post has been edited 1 times, last edit by "Asimovia1" (Jan 19th 2012, 1:45pm)

13PR

OGU Reporter

• Send private message

46

Thursday, January 19th 2012, 2:13pm

Na mostmár én is kell írjak ide egy véleményt!
Az, hogy kapunk egy új verziót, szép és jó. Biztos nagyon jó lesz.
Viszont a másik oldalon meg az zavar nagyon hogy hiába van egy hiper-szuper atomturbó bombajó játék ha nincs kit ütni....
Már nem azért de nem kéne inkább az uni összevonást nyomni inkább? Nevettséges hogy sorra kapjuk az újításokat közbe meg kb 100 játékos van egy régi uniba...
Senki sem szereti ha kémkedik, de hónaponta 2-3 kém azért már elég ciki, föleg ha 10 bolygója van az embernek :D
A flottárol meg ne is beszéljünk. Ott parkol a holdon tennivaló nélkül és az egyetlen hely ahova elküldöm az az FS.....
Szóval, nem ártana ha a GF ilyen dolgokat is észrevenne, nem csak a pénzt meg az új játékosokat hajkurászná. :S

Barym - 13PR
Uni4 - 13PR

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

47

Thursday, January 19th 2012, 5:06pm

13PR!

Quoted

Tehát a 4.0.0 új lehetőségei:
Ez a verzió egy nagyobb fejlesztés, ami új lehetőségeket teremt.
Új eszközök és opciók, amik nincsenek kihatással a másik folyamatban lévő projectre, az uni egyesítésre.

és láthatóan így is van, csak épp nem a sor elején szereplünk az egyesítendő szerverek közt.

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

48

Thursday, January 19th 2012, 5:13pm

no már csak várni kell hogy megtudjuk mit takar az az aukciós izébizé :D

Na lehet sajnálni :D

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Uni2-Top56->Uni 1-Top194 :shit: :lol:
Draco-aki kapja marja.

..
Exp kalkulátor,Ogame vegyes kalkulátor,Dragosim csata szimulátor,CR formázó és ACS profit kalkulátor:
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

49

Thursday, January 19th 2012, 5:22pm

Quoted

Már nem azért de nem kéne inkább az uni összevonást nyomni inkább? Nevettséges hogy sorra kapjuk az újításokat közbe meg kb 100 játékos van egy régi uniba...

Ha nem lett volna érthető neked, akkor még egyszer újra:)

Ez a 4.0 párhuzamosan fut az egyesítéssel, nem befolyásolva azt. Tehát az egyesítés halad a maga ütemében, ez meg mellette külön móka. Az meg már kicsit unalmas, hogy mindig csak a kevés játékos miatt síránkoztok, hiszen ennek egyik felét lehet a GF-nek köszönni a korábbi nemtörődömségévvel, a másik felét meg magatoknak, hogy mindenkit kinyírtatok a közép és alsómezőnyből 100k profitért is... A farmgazdálkodás nem csak aratásból áll :P

50

Thursday, January 19th 2012, 5:50pm

Az meg már kicsit unalmas, hogy mindig csak a kevés játékos miatt síránkoztok, hiszen ennek egyik felét lehet a GF-nek köszönni a korábbi nemtörődömségévvel, a másik felét meg magatoknak, hogy mindenkit kinyírtatok a közép és alsómezőnyből 100k profitért is... A farmgazdálkodás nem csak aratásból áll
Igen ezen már én is tűnődtem, amikor akcióinknak köszönhetően egy környék V-betűk pusztai sivárságává változott. De úgy gondolom ha nem mi akkor más kapja el azokat a játékosokat.
Okos fargazdálkodást nehéz megvalósítani ha sok az arató és kevés a farm.

Én így elsőre bízok a 4.0-ban, remélem beváltja majd a GF hozzá fűzött reményeit, hamar jön, s nem csak fúvószenekar lesz a játék temetésén :huh:

Edit: Most nézem az új képeket, ez az "ócskás" sok kérdést felvet. Sajnos a német nem az erősségem, de google translattel próbáltam értelmezni a feliratot amiből arra következtetek, bár ez elég alapvető változtatás lenne, hogy a df-ből megmenthető az elvesztett hajók egy része?
Visszavonulva

This post has been edited 1 times, last edit by "ElAltar" (Jan 19th 2012, 6:24pm)

-Il-

Könnyű harcos

• Send private message

51

Thursday, January 19th 2012, 6:41pm

Az egyik gomb, a képen zöld színnel azt jelenti: elkereskedni. Ide vonatkozik szerintem az 50%-os ár.
Ami mellette van szürkével (verschrotten) az inkább szétszerelni/leszerelni jelentéssel bír.

Háát, már nincs sok idő holnapig, akkor úgy is kiderül.
Persze ha így lesz egyáltalán bevezetve. ;)

Üdv.:
-Il-

52

Thursday, January 19th 2012, 7:57pm

Az ócskással gondolom hajót lehet beváltani nyersanyagara....
pl 1 kh
3.000 fém és 1.000 kris ügye.
és kapunk érte 2.500 fémet és 500 krist....
Gondolom én :D

OGAME.HU TOP1 CSATA
HoF: 77
Adv. HoF: 33
Rip Kill: 84

Atheus

Cirkáló

• Send private message

53

Thursday, January 19th 2012, 8:26pm

Hát én semmi jót nem tudok ezekböl az újjításokbol kinézni
a naggya inkább kinézeti dolog
de a jó az hogyha megunom a flotta fs-re küldését mert a tekik beverhetetlenek és nem találok cp-t , így beállok farmernek akkor nem kell beveretnem a flottát , hanem eladhatom , természetesen pici nyersiért és bányát meg tekit építhetek belőle.
Legalábbis ez nézhető ki belőle
UNI4 : Top2

RIP KILL : 35

-Il-

Könnyű harcos

• Send private message

54

Friday, January 20th 2012, 3:40pm

Megjött a beígért pénteki kiírás.

A használt jármű kereskedőt eltaláltuk, így néz ki: alapból az egységek árának 40%-át kapod vissza, de 2.000 SA-ért 5-10%-kal többet max 75%-ig. Deuköltséget is!

Az aukciós kütyüt benéztük, lényegében item-sop cuccokat fog kirakni reggel 6 és este 11 között az aukcióra, amik random idő múlva járnak le. Az auk vége hozzávetőlegesen lesz csak feltüntetve. Lehet a kirakott cuccra nyersivel és? vagy? becsületpontokkal licitelni, a győztes viszi a cuccot a többi bukja a nyersit (túllicitálás más GF játékokból ismert módon megy). Nekem az jött át, hogy még semmi fogalmuk nincs arról, hogy ez utóbbi miként fog majd kinézni (milyen "tárgyak" lehetőségek vagy esetleg parancsnokok lesznek kirakva) és hogyan zajlik majd a licit meg a licitálók kijelzése. Sebaj, valamit mindenképpen ad a cucc a játékba, és nem pedig elvesz. Remélem a top játékosok és a kezdőbbek között más-más aukció zajlik majd, különben ez utóbbiaknak nem sok esélye lesz elvinni előlem a bolygóáthelyezést. ;) Csak ötlet volt...

Az elsőre a reakció hurrá-hurrá (teki mögött garavi és terraformálás, stb.) a másodikra kíváncsi leszek, és annak is örülök.
Üdv.:
-Il-

Edit:
Német fórumon az aukciós droidumhoz új képet raktak ki, amin már több minden látszik. Úgy tűnik, hogy az összes feltett nyersit 3:2:1 arányban számítja be licitként, és a végén valahogyan a becsületpont-tétet is beleveszi (hozzáad, vagy szoroz?). A képen bal oldalt látható motoros ruhás figura a megnyerhető "prémium item". Remélem lesznek majd csajok is a sztriptízbáromba... Mert ez úgy tűnik csak a fémbányánál ügyködik. ;) Az Org-os fórumon meg valami beöltözött ukrán hajógyári segédmunkás szerepel.

This post has been edited 5 times, last edit by "-Il-" (Jan 20th 2012, 3:58pm)

55

Friday, January 20th 2012, 5:13pm

Hajókereskedő? A vicces már csak az lenne ha mondjuk 1-2 kattintás az egész és aki két hónapja dolgozik egy flotta elkapásán ami összejön neki és épp mondjuk 4-5 másodperccel megy mögötte és eladják az orra elöl a hajókat.

56

Friday, January 20th 2012, 5:26pm

Hajókereskedő? A vicces már csak az lenne ha mondjuk 1-2 kattintás az egész és aki két hónapja dolgozik egy flotta elkapásán ami összejön neki és épp mondjuk 4-5 másodperccel megy mögötte és eladják az orra elöl a hajókat.
Nem hiszem, hogy azt lehetne olyan gyorsan... Biztos rákérdez majd arra is, hogy biztos vagy-e benne, amit aztán le kell okézni, nehogy véletlen valaki rákattintson részegen és mindennek annyi. :D Mindenesetre tény, hogy ezt csak úgy szabad megcsinálni ha kb. 10-20 másodperc míg végrehajtod. :D

-Il- neked pedig köszi, hogy hozod ezeket az infókat. ^^

"If you never want to be defeated, you must first learn your own weakness."

This post has been edited 1 times, last edit by "0_zero" (Jan 20th 2012, 5:29pm)

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

57

Friday, January 20th 2012, 7:43pm

És ha eladja mi van?? semmi mert nem fogja tudni kimenteni a bolygóról a nyersanyagot, sőt akár jobban is járhat a támadó ha vannak szorosan követő farmkörök

58

Friday, January 20th 2012, 8:18pm

Remélhetőleg nem így lesz ahogy írtam azért ilyenre csak ügyelnek. Mi van ha eladja a flottát, jobban járna a támadó, nem hinném hisz nem azért "dolgozott" nem egy farmért. Nem mindig a profit a lényeg úgy gondolom.

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

59

Friday, January 20th 2012, 10:51pm

egész jók lesznek ezek a frissítések.

nekem főleg az aukicó tetszik :)

am 1 röpke kérdés.

remélem hamarost jönnek az újabb infók.......

mert eddig ez nem egetverően sok :)

no meg a 4. kép is várat magára......

.......de meddig?.......

Na lehet sajnálni :D

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Uni2-Top56->Uni 1-Top194 :shit: :lol:
Draco-aki kapja marja.

..
Exp kalkulátor,Ogame vegyes kalkulátor,Dragosim csata szimulátor,CR formázó és ACS profit kalkulátor:
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

Inithy

Nap Műhold

• Send private message

60

Saturday, January 21st 2012, 12:36am

Meg kell írjam, én ennél több újítást reméltem.
Ennyiért kár volt pazarolni a betűket a fórumon....
Egy, két új hajó vagy épület mindennél többet ért volna.
Na, de ennyit erről... majd csak eljutunk egyszer odáig is. :)
Az élet egy múló pillanat, szóval néha állj meg és ízlelgesd, még teheted!

This post has been edited 1 times, last edit by "Inithy" (Jan 21st 2012, 12:36am)