You are not logged in.

dartheber

Kém szonda

• Send private message

21

Tuesday, January 17th 2012, 3:37pm

Ha jól értettem, akkor becsületpontért is lehet majd javakat szerezni. Ez csak azért érdekes, mert a menthetetlen banditák több ezer mínusz ponttal ebből ki lesznek zárva.
A flottásoknak már a legutóbbi verzió is betett, lehet hogy ez még tovább szűkíti az agresszív játékosok terét?
A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik.
A szenvedélyből erőt merítek.
Az erő révén hatalmat szerzek.
A hatalom révén győzelmet aratok.
A győzelem révén a láncaim lehullanak.

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

22

Tuesday, January 17th 2012, 3:57pm

a flottások eddig is megoldották hogy ne legyenek mínuszban,viszont aki eddig nem csatázgatott, az is rákényszerül a zúzásra, a bizonyos javakért, ez a tekik kárára akár felpezsdítheti a flottázást az unikban szerintem..

This post has been edited 1 times, last edit by "anty92" (Jan 17th 2012, 3:57pm)

dartheber

Kém szonda

• Send private message

23

Tuesday, January 17th 2012, 4:25pm

Nem tudom... talán igazad van. Mindenesetre ha tudom előre, hogy a bandita státusz mennyire hátrányos, akkor lehet, hogy jobban ügyelek ezekre a pontokra. Nálunk a top 10-ben 7 atom bandita. Én is az vagyok, lehet hogy ezért vagyok elfogult. Alig-alig van cp akit becsületesen lehetne megtámadni, azok többsége is teki. A középmezőnyből ds-ek nélkül meg esélytelen beverni őket. Marad a negatív előjel...
Reménykedem, hogy mi is kapunk valami finomságot, nem csak pofont. Például nekünk ingyen lenne a peep-show a bárban, a többieknek meg sa-ért. :)
A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik.
A szenvedélyből erőt merítek.
Az erő révén hatalmat szerzek.
A hatalom révén győzelmet aratok.
A győzelem révén a láncaim lehullanak.

PETI258

Trial Gameoperator

• Send private message

24

Tuesday, January 17th 2012, 4:59pm

Hat ha fizetsz akkor nem kellenek majd azok a bp-k :)
Amugy kar ezen addig filozni meg nem tudjuk az egeszet lehet megse fogod hasznalni vagy mittudom en 100k pontig tudod utana nem.

Es nem kotekedes keppen de mikor bejott a rendszer mondtak hogy egyenlore meg csak a banditakat buntetik es majd valami frissitesbe lesz valami elony azoknak akik pozitiv bp-ben vannak igy mindenki eldonthette hogy vagy a kisebbeket bantja es leszedi roluk azt a par millat is vagy nekimegy olyanoknak akihasonlo szinten vannak max 100-al hatrebb es oket uti.

25

Tuesday, January 17th 2012, 5:16pm

Könnyű úgy hogy az orgon előreszaladtok :D
Kiírtam a mai adagot is, remélem semmit sem fordítottam félre :)

Quoted

Nálunk a top 10-ben 7 atom bandita. Én is az vagyok, lehet hogy ezért vagyok elfogult. Alig-alig van cp akit becsületesen lehetne megtámadni, azok többsége is teki.

Ezért az új kezdő védelem része ez:)
Lehet ha becsületes maradsz, kevesebb célpontod lesz, de lesz belőle jobb előnyöd és a célpontjaid is jobban fejlődnek, majd azokat vered le, akik rajtuk híznak.
Ha inkább bandita maradsz, akkor ott a rabolt nyersanyag orvérzésig, örülj annak, hiszen ezért vagy bandita. Valamit valamiért:)

26

Tuesday, January 17th 2012, 9:33pm

" Lehetőség nyílik egy kicsit az accountok átszervezésére is, ha másik játékstílust szeretnél."

Az előzetesben beharangozott játékstílus közötti váltás/átszervezés mit takarhat? (Admirálishoz, geológushoz, stb. hasonló tulajdonságokat lehet majd időnként váltogatni?)
Így kell eltüntetni az aláírásokat ("sig"-eket)

27

Tuesday, January 17th 2012, 11:20pm

Quoted

Az előzetesben beharangozott játékstílus közötti váltás/átszervezés mit takarhat? (Admirálishoz, geológushoz, stb. hasonló tulajdonságokat lehet majd időnként váltogatni?)

Ha erre válaszolnék, többet mondanék el, mint amennyit elmondhatok:)
Szerintem majd pénteken kiderül, addig agyaljatok :)

28

Wednesday, January 18th 2012, 12:20am

Ha erre válaszolnék, többet mondanék el, mint amennyit elmondhatok
Szerintem majd pénteken kiderül, addig agyaljatok
Inkább kivárjuk pénteket :P
Belső terv biztosan van mikor kerülnek Pioners-re a változtatások, de van publikus is? Ha igen várható pénteken ez az infó is?
Visszavonulva

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

29

Wednesday, January 18th 2012, 8:01am

item shop?

háaznacceű :)

remélem hasznos dolgok lesznek.

off
ui.:
várjátok már hogy 10 éves legyen az ogame?
akár lehet majd 10xes sa expen :D

Na lehet sajnálni :D

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Uni2-Top56->Uni 1-Top194 :shit: :lol:
Draco-aki kapja marja.

..
Exp kalkulátor,Ogame vegyes kalkulátor,Dragosim csata szimulátor,CR formázó és ACS profit kalkulátor:
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

30

Wednesday, January 18th 2012, 9:07am

" Lehetőség nyílik egy kicsit az accountok átszervezésére is, ha másik játékstílust szeretnél."

Tipp: Ha eddig komoly flottás voltál, és a bolygóid is így vannak elhelyezve, azaz nagyon szétszórtan, akkor a bányászat alighanem nehezen valósítható meg. A bolygóáthelyezés eddig is ott volt, de exp-ből a sa max évek alatt jönne rá össze. Tippem szerint valami ingame sa-forrás, vagy bolygóáthelyezés valami ultra-giga-robot segítségével. Az ingame sa-forrást nem látom reálisnak, de ha mégis, akkor valami horribilis áron lehetne csak szerezni (mondjuk 100milla kris 1k sa, vagy valami haonló, amivel kiszúrják pont a szemed...). A bolygóáthelyezős robot meg valami óriási akármi, amivel egy már meglévő bolygót mozgathatsz. A robot a bolygót a csápjaival, vagy karjaival átöleli, és a hajtóműveivel egy másik koordinátára tereli. Természetesen ez is rettentő drága lenne, nem is beszélve a deuról. A mozgatás esetleg hónapokig eltartana. Bár azt is el tudnám képzelni, hogy ez az opció csak különleges eventek esetén lépne életbe, mint mondjuk a 10-ik születésnap, vagy valami.

Hát, ki tudja...talán ez lesz, talán valami hasonló.

Van egy másik furcsa ötletem...Játékosok között bolygócsere. Ára mondjuk 3500sa(exp-ből ez össze is jöhet), vagy 10millió valami, és a bolygót felteszi egy adatbázisba, hogy ezzel szeretnél cserélni. A kereskedőpartner mindent lát a bolygóról, és felajánl érte egy másikat, ami az övé. Ezt te elfogadhatod, vagy elutasíthatod, attól függően, hogy elég értékesnek találod-e a másik bolygót. Az árban persze itt is el lehet menni addig, hogy exp-ből ne jöhessen ki. Esetleg ez is csak eventek esetén lépne életbe.

Ha az embereket két csoportba kéne osztani, akkor vannak jó, és rossz emeberek.
Persze mindenki beletartozik mindkét csoportba.

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

31

Wednesday, January 18th 2012, 9:54am

ha nyersiért vagy egyébért plan áthelyezés lenne akkor az jó lenne, mert így sa-ért inkább a majdnem 2x3havi geo-t választanám.
és ugyebár 5planom is ott csücsül 9esbe egytucaton....
na az ott eléggé khmm..

de hogy 1 polip átöleli és elviszi a bolygót :D
a átölelésnek a planonlevők nem örülnének :)

amúgy egy nem gf játéknál minden ami fizetős cuccért (lehet szerezni játék közbe) vennék felszerelést vagy akármit, meg lehet szerezni az alap fizetőeszközért, csak dlágán picit loszabbat.
itt is lehetne.

mondjuk nyersanyagos geo 5-8% nyersit ad.
admirális 1flottahelyet.
technocrat 15-20%kutatás gyorsíttás +1kémszint.

stb

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Draco-aki kapja marja.

..
Exp kalkulátor,Ogame vegyes kalkulátor,Dragosim csata szimulátor,CR formázó és ACS profit kalkulátor:
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

32

Wednesday, January 18th 2012, 11:22am

-Il- által korábban belinkelt oldal szerint GF-nek van olyan javaslata, mely szerint Expedíciókon bolygóáthelyezési akciókat (Relocation event on Expeditions) rendeznek. Emellett egyelőre "Later", azaz későbbiekben tervezett státusz szerepel, de az áthelyezés lehetőségének valamely változata magyarázat lenne az ún. átszervezésre. Mondjuk egy új, speciális kutatással megvalósulna a nyersanyag-alapú költségtérítés.
Eleinte olyan elképzelésem is volt, hogy fajt lehet választani. Univerzumokról, galaxisokról van szó, miért csak egy faj van? (Na persze találkozni Alienekkel is.) A fajok némi bónuszt adnának (védelem, támadás, bányászat, energia felhasználás, kutatás, stb). A balanszírozás kényes téma, nem nagyon szabadna túl nagy bónuszt adni a fajoknak (és kb. fél évente engedni kellene a fajcserét (például újabb kutatással), hogy egy korán meghozott rossz döntés miatt későbbiekben ne hagyják abba az emberek a játékot).

This post has been edited 1 times, last edit by "Gaff" (Jan 18th 2012, 11:26am)

Slipknot.

Könnyű harcos

• Send private message

33

Wednesday, January 18th 2012, 9:11pm

hát minden szépen és jól hangzik de itt megint a pénzes témára mennek.persze olvastam hogy itt az SA nélküli játékosokra is gondolnak,de semmi értelmét nem látom amig a magyar unik 70% üressen pang :S.Vagy megint lesz egy új uni amibe ezt tolják be hogy csalogassák a leendő játékosokat?
nekem már zavaros az egész.több mint 1 éve várjuk az összevonást,arról hallgatnak,de az újabbnál újabb disájnokat meg a pénzbeszedős újittásokat tolják ezerrel. :( nem lenne egyszerübb ha sárga csekken adnánk nekik oda a pénzt? annak legalább van látszatja.mert kb ugyanannyit ér.

U.I.:
nekem még mindig az Old Desing után fáj a szivem,az sokkal jobban bejött mégha egyszerübb is volt a kinézete.itt már minden túl csicsás lesz majd XD

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

34

Wednesday, January 18th 2012, 9:57pm

ott a. de u20
od...
vagy gyengébb minõségû privát (tapasztaltad nálam).
nekem is tetszett az od meg. minden, de az azóta eltelt pár évalatt úgy átszoktam hogy nem könnyû kezelem az OD-s unit.

am equi nem tudnál 1kis infót még csöpögtetni?
:D

römélem a shop tényleg jó lesz, és expen is lesz plan telepíttõ:) olyan gyakran mint a kereskedô x)

pünkösdig sztem lesz összevonás

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Draco-aki kapja marja.

..
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

35

Wednesday, January 18th 2012, 10:11pm

Nem értem a siránkozásod okát!
Az OGameben legalább pénz nélkül is teljes értékű játékot lehet játszani, ezen a területen én egyáltalán nem érzem őket nyomulósnak. Átköltöztetésen kívül talán minden mást meg lehet valósítani, a pénz csak a fejlődés sebességét növeli. Ahogy a magyar szervereket elnézem, ha valaki indulás követő időszakban regisztrál, akkor némi rutinnal simán be lehet kerülni a top10-be. Szerintem a magyar szerverekről alig csöpög pénz a GF-nek, abból szerintem nem is lehetne fedezni a szerverek, programozók, grafikusok, stb. bérköltségének ránk eső részét.
Az .org, .de, .fr szervereken jelentkező igények a fejlesztések első számú célpontjai. Ebbe bele kell törődni.
Szerintem a n00b protection okos elképzelés volt, mert összetettebb a játék annál, minthogy az eredeti védelem lejártáig kellően ki lehessen ismerni (hacsak valaki nem leírások olvasásával tengeti az ideje javát). Korábban egy alig pár hónapos játékos könnyen elveszthette pontjai felét, mert egy top flottás volt a közelében.
FarmVille, Angry Birds-ök, online pokerek, stb, világában az OGame már csak egy online játék a rengeteg lehetőség közül, míg korábban a legjobb online játékok egyike volt. Nem csodálom, hogy ilyen kevesen vagyunk.

36

Wednesday, January 18th 2012, 10:36pm

Quoted

römélem a shop tényleg jó lesz, és expen is lesz plan telepíttõ:) olyan gyakran mint a kereskedô x)

Hogyne... Még kolóniákat is lehet találni, amin ott állomásozik majd 10k romboló, nem beszélve a szuper bánya-ampulláról is, amit ha aktiválsz, 200-al növeli meg minden bolygódon a bányák szintjét... Persze mind ingyen, mitöbb, az expedíciókon mindig találni majd 500k sötét anyagot is... Sőt, még játszanod sem kell, mert a Mega-Terra-Flottamágnessel a jóval kisebb játékosok flottáit mágnesesen a sajátodhoz vonzod. Lezúzni sem kell őket, egyből a tieid lesznek.

fekete párduc

Könnyű harcos

• Send private message

37

Wednesday, January 18th 2012, 11:29pm

Szép estét!
Csak hozzászólok magam is!
Biztos szép és jó lesz a legfrissebb verzió, rengeteg érdekes megoldással, szép kinézettel.Sokan idegenkednek tőle,sokaknak tetszeni fog.
Csak az a baj,hogy a "sokak" már nagyon kevés!És itt van az alapvető probléma.Kellenek,kellenének játékosok.Kellene,hogy valóban sokan legyünk.
Ennek a játéknak az egyik alapvető pikantériája a telített, túlzsúfolt galaxis.Látok előrelépést ebben az irányban(kezdő védelem),de hogy őszinte legyek a sok új
változás nem hozta meg a tömeges regisztrációs kedvet.Valamikor ez a játék vezette a top listát,nem sorolom fel azt a rengeteg érvet, hogy miért. De a psziohistoria hitvallása szerint már a kezdetektől benne volt a bukás megvalósulása.Csak gondoljunk bele..építkezel,hajókat építesz..aztán egyszer csak egy erőseb(mert régebb óta játszik)Ledarálja a flottádat. 100% flottavesztés 33% DF?????Nagyon kevés az olyan játékos aki ezek után folytatja!Gondoljunk csak bele,1 hiba és szinte minden oda.Itt látom az alapvető problémát.Miért nem fordítva?33% flottavesztés, és 100% DF? És akkor lehet, hogy nem néhányan beszélgetnénk arról, mi lenne nekünk..keveseknek jó! Ezt a játékot egyetlen dolog tudja igazán megújítani...ha ismét sokan leszünk:) Történnek ebben az irányban lépések, és azért ez biztató..
A remény hal meg utoljára..És hogy a témánál maradjak a tervezett változtatások egy jó része már régóta más web alapú játékok része.Vagyis az ötlet nem új keletű,marad a grafikai megvalósítás..és a többi és a tönbbi..
És még egy dolog.Lehetne erősíteni a szövetségbe tartozást, változtatni az ACS támadás és védés arányain, illetve a szövetséges védéseket valahogy jutalmazni.
A szövetséges megmozdulásokat valahogy jobban elismerni.De már ezt is kitalálták:)

This post has been edited 2 times, last edit by "fekete párduc" (Jan 18th 2012, 11:45pm)

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

38

Thursday, January 19th 2012, 7:16am

equi gondolom tudod hogy a telepíttés találás gyakoriságát nem gondoltam komolyan.

de azért jól jönne nekem 3-5plantelepíttés x)

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Draco-aki kapja marja.

..
Klikk ide
..
JoCkAs-nak volt igaza

LordAthis

Könnyű harcos

• Send private message

39

Thursday, January 19th 2012, 9:33am

BigLike!

Quoted

Hogyne... Még kolóniákat is lehet találni, amin ott állomásozik majd 10k romboló, nem beszélve a szuper bánya-ampulláról is, amit ha aktiválsz, 200-al növeli meg minden bolygódon a bányák szintjét... Persze mind ingyen, mitöbb, az expedíciókon mindig találni majd 500k sötét anyagot is... Sőt, még játszanod sem kell, mert a Mega-Terra-Flottamágnessel a jóval kisebb játékosok flottáit mágnesesen a sajátodhoz vonzod. Lezúzni sem kell őket, egyből a tieid lesznek.

Hát ez hatalmas volt!

BigLike! :D

Még most is röhögök.

Ezen én azt értem, hogy ha Flottás vagy, a Flottádat védelemre, Bányára váltani, ha Bányász-Teki, akkor azt Flottára. Ez tényleg Játékstílus kérdése.
Mondjuk tolod aktív játékosként, de megváltozik a melód, és nem tudsz annyira aktív lenni, ezért átváltod a JátékStílust, vagy fordítva, hirtelen több időt tudsz a Játék mellett tölteni, ezért Flottázni kezdesz.

Ennek szerintem lenne értelme. :D
"Ne állj le Hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az Ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"

Gurat

Magister Certaminis

• Send private message

40

Thursday, January 19th 2012, 9:40am

Ha erre lesz lehetőség..akkor én szép mennyiségű hajót fogok beáldozni...mert semmi szükségem rájuk....bányák többet érnek....
De várjuk ki a végét!
Holnap talán okosabbak leszünk!