This post has been edited 1 times, last edit by "anty92" (Jan 17th 2012, 3:57pm)

Quoted
Nálunk a top 10-ben 7 atom bandita. Én is az vagyok, lehet hogy ezért vagyok elfogult. Alig-alig van cp akit becsületesen lehetne megtámadni, azok többsége is teki.

This post has been edited 1 times, last edit by "Gaff" (Jan 18th 2012, 11:26am)
.Vagy megint lesz egy új uni amibe ezt tolják be hogy csalogassák a leendő játékosokat?
nem lenne egyszerübb ha sárga csekken adnánk nekik oda a pénzt? annak legalább van látszatja.mert kb ugyanannyit ér.
olyan gyakran mint a kereskedô x)

Quoted
römélem a shop tényleg jó lesz, és expen is lesz plan telepíttõolyan gyakran mint a kereskedô x)

Történnek ebben az irányban lépések, és azért ez biztató..

This post has been edited 2 times, last edit by "fekete párduc" (Jan 18th 2012, 11:45pm)

Quoted
römélem a shop tényleg jó lesz, és expen is lesz plan telepíttõolyan gyakran mint a kereskedô x)
Hogyne... Még kolóniákat is lehet találni, amin ott állomásozik majd 10k romboló, nem beszélve a szuper bánya-ampulláról is, amit ha aktiválsz, 200-al növeli meg minden bolygódon a bányák szintjét... Persze mind ingyen, mitöbb, az expedíciókon mindig találni majd 500k sötét anyagot is... Sőt, még játszanod sem kell, mert a Mega-Terra-Flottamágnessel a jóval kisebb játékosok flottáit mágnesesen a sajátodhoz vonzod. Lezúzni sem kell őket, egyből a tieid lesznek.

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH