You are not logged in.

1

Monday, January 16th 2012, 5:19pm

Új verzió: 4.0.0 kibeszélőthread

Itt lehet a témáról beszélgetni:

Új verzió: 4.0 Új lehetőségek (előzetes)

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

2

Monday, January 16th 2012, 5:55pm

ezek igazán remek hírek! :)

Ha lennének esetleg új hajók vagy épületek lehet sok régi játékost visszanyernénk!
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/46/

Menyuss

Roncsgyűjtő

• Send private message

3

Monday, January 16th 2012, 5:57pm

"Új eszközök és opciók, amik nincsenek kihatással a másik folyamatban lévő projectre, az uni egyesítésre."
Ez kicsit olyan hihetetlennek hangzik :)

Első ránézésre nekem már sok a dizájnból, de valószínűleg így lesz ezzel mindenki aki visszasírja az od-t.. Hogy mit jelent ez az egész 4.0dolog az orgos írásokból sem nagyon derül ki.. majd lesz valami, akár akarjuk akár nem.

edit: még azt sem tartom kizártnak, hogy valami jó sül ki a dologból, de jelen pillanatban szkeptikus vagyok. ^^

This post has been edited 1 times, last edit by "Menyuss" (Jan 16th 2012, 6:00pm)

4

Monday, January 16th 2012, 6:00pm

Kíváncsian várom a részleteket én is.
Addig tényleg csak találgatni lehet.

Kérdés, hogy a közölt képek csak design elemek, vagy az irányításban is szerepet játszanak-e.
Draco TOP 1

5

Monday, January 16th 2012, 6:11pm

Quoted

Kérdés, hogy a közölt képek csak design elemek, vagy az irányításban is szerepet játszanak-e.

Ha csak dizájn elemek lennének, akkor nem lenne az hogy új lehetőségek ;)

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

6

Monday, January 16th 2012, 6:15pm

uhh akkor lehet ellehet majd menni plázázni! :D Az nekem ilyen űrbéli bevásárlóközpontra hasonlít... Végre gondoltak a csajokra is :D
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/46/

JoCkAs

Könnyű harcos

• Send private message

7

Monday, January 16th 2012, 7:04pm

Kíváncsi leszek azokra az új lehetőségekre! :)

Ugyanakkor a képekből semmi sem derül ki...egy régebbi GF játéknál láttam már hasonló képeket, de csak linkek voltak és semmi extra...így amíg nem tudunk biztosat és/vagy nem látjuk élesben mire is lesz használható ez az új felület, addig csak szép kép marad. Márpedig jelenleg csak annyit tudunk, hogy dolgoznak az új verzión, amiről semmi konkrét infó csak hogy lesznek benne új lehetőségek + ez a két kép (és nincsen konkrét infó még arról sem, hogy a két képnek van-e bármi köze is az új lehetőségekhez vagy csak új design elemek)...

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

8

Monday, January 16th 2012, 7:16pm

Várható volt már, hogy gf előáll valami nagyobb újítással, de vajon elég nagy dobás lesz ahoz, hogy megtartsák a régi játékosokat és újakat szerezzenek...
és elnézve az új kezdő védelmet, nagyot akarnak dobni :D

9

Monday, January 16th 2012, 7:25pm

A Gameforge illetékesei (legalábbis a nyakkendős fajta) globálisan nézi a dolgokat. nekünk egy-egy kis lépésnek tűnik minden, nekik egy nagy sétának, amivel A-ból B-be jutnak. nem a kis lépéseket nézik, hanem azt hogy miből mi lesz. Más kérdés, hogy mi ezeket a kis lépéseket éljük meg, lévén nem látjuk az egészet ahogyan ők.

noramolli

Kém szonda

• Send private message

10

Monday, January 16th 2012, 7:56pm

Új lehetőségek ???????? Pénzért......... A képeket nézve, változik a kereskedő + lehetőségekkel . Ami akár jó is lehet mert az ár változatlan marad :)

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

11

Monday, January 16th 2012, 8:14pm

Quoted

3.1 is coming soon. It is still being tweaked/balanced before it is introduced to live servers.

v4.0 is not a graphics update, but it is a "stabilization" update along with many new features. Those two pictures in the news thread is a few of these new features which will be explained very soon.

"3.1 hamarosan érkezik. Még az optimalizálása folyamatban van, mielőtt bevezetnék a szerverekre

v4.0 nem grafikai frissítés lesz, de "stabilizációs" frissítés lesz néhány újdonsággal. Az a 2 kép a hírek threadben ezekhez az újításokhoz kapcsolódik, amik hamarosan ki lesznek fejtve."

a fordításért felelősséget nem vállalok:D
+itt! meg lehet tekinteni, mik azok az újítások amit a gf tervez bevezetni..

This post has been edited 2 times, last edit by "anty92" (Jan 16th 2012, 8:16pm)

12

Monday, January 16th 2012, 8:48pm

Reménykedem hogy jó hatással lesz a játék élményre. Amúgy örülök/lünk hogy legalább látjuk hogy foglalkoznak a játékkal a tarvező csoportok :)
Én nemjátszottam olddesignen így nemtudok külömbséget tenni a volt és a jelen között, de hallottam hogy a lassuság miatt lett nagyon rossz az új design. Reméljük előbb utóbb sikerül ezt is korrigálni :)

Reméljük azt is hogy nem pénzbe fognak kerülni az uj opciók illtve eszközök, had lenne mindenkinek elérhető hogy kipróbálhassa :)

Mindent bele tehenek,
Jó nagyokat legeljetek!
Hogyha korogna a bendő,
Vár reátok sok új mező!
Száz szónak is egy a vége!
A tehénke érjen révbe!
Soha ne találjon rátok bú
Mindenki bőgje egyszerre---MÚÚÚ!
by Fugitive ( köszi a verset :) )

erer1000

Könnyű harcos

• Send private message

13

Monday, January 16th 2012, 9:40pm

4.0?

kb most került be a 3.0.1........

az ilyen változások általába nem nagyon tetsznek nekem.

no de reménykedek hogy jók lesznek az új dolgok.
pl kereskedõnél árfolyamok amik a játéksok kereskedései alapján változnak.
vagy új hajók esetleg.

az i betûvel kezdõdõ m el végzõdô és kõzte karia szóval elláttt játékba is pár új hajó jött.
Az Ikariam is GF játék, kiírhatod nyugodtan a nevét
equinoxx

no majd csak kiderül..

am akiek od kell annak német uni 20 vagy privát silány megbízhqtatlan szerver.

Na lehet sajnálni :D

***Uni2-erer1000***

***Draco-kisgyerek***

Uni2-Top63
Draco-aki kapja marja.

..
Exp kalkulátor,Ogame vegyes kalkulátor,Dragosim csata szimulátor,CR formázó és ACS profit kalkulátor:
Klikk ide
..

dartheber

Kém szonda

• Send private message

14

Monday, January 16th 2012, 10:21pm

Jó lenne, ha most már nem csak a kezdőknek kedveznének, mert bizony sok középmezőnybeli játékos is ráhagyja, ilyen-vagy olyan okból. Nekem is volt abbahagyó kedvem, amikor felváltva vertek be a tehenek...
Hátha lesz valami tekiverő fegyver, pl szabotőrök, akik majd jól leamortizálják a védelmet. De jó lenne egy előre küldhető EPM rakéta, hogy lebénítsa az amúgy elmenekülni akaró flottát.
Érdekes, hogy eddig csak gépként és robotként gondolhattunk a cuccainkra, de lehet hogy ezután lesz majd akadémia, ahol pilótákat, lövészeket, technikusokat stb. és egyéb EMBEREKET lehet majd kiképezni. Lehet, hogy a hangulat is más lenne, ha saját magunk által képzett katonák hullanának el és nem csak hajók vagy gépek. De lehet, hogy csak én nem azonosultam eddig a pilótákkal, vagy a legénységgel. Az se lenne baj, ha további stratégiákat kapnánk, amivel bonyolódna egy kicsit még jobban a dolog.
Csak reménykedem, hogy most nem elvesznek, hanem hozzátesznek, bár úgy tűnik az utóbbi esélyesebb...
A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik.
A szenvedélyből erőt merítek.
Az erő révén hatalmat szerzek.
A hatalom révén győzelmet aratok.
A győzelem révén a láncaim lehullanak.

Gurat

Magister Certaminis

• Send private message

15

Tuesday, January 17th 2012, 11:41am

Az mondjuk egyértelmű, hogy az első kép jobb felső sarka a kereskedő, ami a második képen látható, tehát ez csak ugyanaz marad... a másik 3 kis része az első képnek... azon lehet totózni... 99% hogy az első kép csak egy menü..amiből 4 választás van...
1. kereskedő, ami eddig is volt..
2.? 3.? 4.? Tippek? Mit lehet egy menübe tenni a kereskedővel?

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

16

Tuesday, January 17th 2012, 11:49am

http://board.ogame.org/board1-news/board…lities-preinfo/

+infók a v4.0-val kapcsolatban, sajna most nincs időm lefordítani, úgyis lassan kint lesz hírekben

This post has been edited 1 times, last edit by "anty92" (Jan 17th 2012, 11:50am)

-Il-

Könnyű harcos

• Send private message

17

Tuesday, January 17th 2012, 11:53am

A night club tetszik a képen, remélem nem lesz fizetős. :crazy:

Érdekes beharangozás mindenesetre, a képekkel ellentétben
a link már információkat is közöl, hogy mik valósultak meg eddig kérésre és
mi van még folyamatban. Nagyon jó dolgokat lát az ember...
Csak éppen a legkívánatosabbaknál van "később" felirat.
Expedíción nyerhető bolygóáthelyezés, meg ilyenek is vannak a kérések között.

Üdv.:
-Il-

Edit: hogy mi legyen a kereskedővel egy menüben? Legyen mondjuk ingame piac a játékosok között, árfolyammal miegymás.

Edit2: a pontosítás alapján (nagy meglepetésemre) :whistling: sajnos nem ez lesz, hanem a nyersin túl mást is lehet majd kereskedővel beszerezni (hadihajókat, kölcsön szállítókat, esetleg ideiglenes robot gyárat???) és úgy tűnik nem kell majd minden tranzakcióhoz sötét anyag.

Edit3: végső soron azt hiszem, vonzóbb dolgokat akarnak felkínálni a sötét anyagért, mint eddig. Részemről semmi akadálya, hogy parancsnokokon, áthelyezésen és kereskedőn túl egyéb hasznos dolgokat is berakjanak. Amíg túl hasznosak nem lesznek azok a dolgok, persze. Venni gondolom 4.0 után sem fogok, de ami expiről jön annak jó helye lesz ott (mondjuk ha tolhatnék 1-2 mezőt a bolygóimra az jó lenne) és a becsületpont felhasználás is kiváló ötlet. Talán elég óvatosak lesznek ahhoz, hogy ne lehessen mondjuk +2 szint fegyver techet, vagy a flottára is 70% újraépülést venni. ;)

This post has been edited 5 times, last edit by "-Il-" (Jan 17th 2012, 12:22pm)

JoCkAs

Könnyű harcos

• Send private message

18

Tuesday, January 17th 2012, 11:58am

Igen...jelenleg totó az egész. A unin belüli egyszerű kereskedés jól jönne...akkor mondjuk valamilyen aukciós ház (a kirakó dönti el, hogy milyen arányban és mit rak ki, így lehetne vadászni a jó arányú kereskedéseket), ahhoz valamilyen raktár (a megnyert nyersanyagot 24 óráig tárolja...így 24 órája van a nyertesnek, hogy kivegye onnan valamelyik kolóniáján) és mondjuk valamilyen módon a szövetségen belüli még egyszerűbb kereskedés... :)

Egyébként nem a bal felső sarok a szimpla kereskedő?

Közben...úgy látom lesz olyan, hogy bizonyos szolgáltatásokat ingyen (tehát nem SA-ért) lehet becsületpontért cserébe igénybe venni (gondolom a kereskedőre gondolnak). A többi még nem nagyon világos...

19

Tuesday, January 17th 2012, 2:00pm

Szerintem a 4 részes kép jobb felső részén az üzeneteket lehet majd megtekinteni, illetve intézni.

Részemről én örülök annak, hogy fejlesztik a játékot, mert egy játéknak sem tesz jót, ha túl sokáig stagnál.

anty92

Könnyű harcos

• Send private message

20

Tuesday, January 17th 2012, 2:12pm

egy item shop kerül a játékba aminek 4 része lesz, és ezek többsége elérhető lesz DM nélkül is, és ezek csak az adott bolygóra lesznek hatással, és nem az egész birodalomra(forrás::org fórum)
sztem ilyen támadás esetén nyersanyagért azonnali védelem, becsületpontént 1hétig +10% nyersanyag meg hasonlók