This post has been edited 2 times, last edit by "Gundam" (Dec 19th 2011, 6:43pm)
Abból raktam össze hogy email alarm meg audio alarm hogy az valami figyelmeztetést küld ha kémkednek meg támadnak. Aztán nekiültettem barátnőmet hoy fordítson és akkor ő mondta hogy beállítható hogy milyen e-mail címre küldjön figyelmeztetést, 14-30 perc között be lehet állítani a frissítési időt. Meg egy csomó ilyen cucc....
Tudom Antigame-em nekem is van, ez valami hozzá tatozó cucc tán... Hát igen tudom hogy org.on sok minden van csak az a gáz nagggggyon nem tudom ezeket a külföldi nyelveketAbból raktam össze hogy email alarm meg audio alarm hogy az valami figyelmeztetést küld ha kémkednek meg támadnak. Aztán nekiültettem barátnőmet hoy fordítson és akkor ő mondta hogy beállítható hogy milyen e-mail címre küldjön figyelmeztetést, 14-30 perc között be lehet állítani a frissítési időt. Meg egy csomó ilyen cucc....
Azért is kérdeztem meg itt mert éltem a gyanúval hogy ez nem túl szabályos... Mindenesetre ha egy GO bemondaná hogy nem az az jó lenne, meg akkor leszedhetnék valahogy a netről hogy más se használhassa (ha egyáltalán hatáskörük...).
Ja és az is érdekelne hogy ha én amatőr PC-s megtaláltam akkor hányan használhatják ezt???
This post has been edited 1 times, last edit by "Gundam" (Dec 19th 2011, 7:03pm)
This post has been edited 2 times, last edit by ".:Xameth:." (Dec 19th 2011, 7:09pm)

Szóval equinoxx kérhetnék egy GF-es elérhetőséget??? Ja és a nyelvezet.

Ahogy nézem, cseppet sem új "hülyeség", mivel 2011. december 7-én a 3.1-es verzió került ki a Netre, és az első megjegyzést 2010. júniusában tették fel. Eddig 17.594-en telepítették a gépükre adott linkről kiindulva. Ahogy sejtem, alapesetben nem lehet kimutatni az ilyen scriptek működését, mert a scriptet a böngésző a GF-től kapott oldal generálása után hajtja végre, így nincs GF felé visszacsatolás. Viszont trükkös GF verziófrissítéssel valahogy biztosan le lehet buktatni a felhasználókat. Programozók ezt jobban vágják, én nem vagyok az.Ez valami új hülyeség lehet, mert 2011.12.07-én került fel a netre..

This post has been edited 1 times, last edit by "Fer.k.o" (Dec 19th 2011, 8:34pm)

Különben idegesítő de hatékony védelem lenne ha bizonyos időközönként egy capchát (kódot) kellene beírni, amíg azt nem teszed meg, addig nem lát semmit nem tud csinálni semmit.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH