You are not logged in.

newtwo

Nap Műhold

• "newtwo" started this thread

• Send private message

1

Monday, December 19th 2011, 6:35pm

Szabályos e ez a kiegészítő????

Üdv mindenkinek, Keresgettem a thread-ek között de sehol sem találtam ilyen témájút amit ne zártak volna már le és ehhez kapcsolódna...
Szóval egy anti game-es kiegészítőre szeretnék rákérdezni.

kiszedve a link
equinoxx

Ez a linkje a kiegészítőnek. Nos csak angol a szöveg amit kiír de annyit ki tudtam silabizálni benne hogy valami emailt meg hangüzenetet küld ha kémkednek vagy ha támadnak...
Szóval ha valaki tudja hogy ez szabályos e vagy valamelyik GO olvassa ezt véletlenül megköszönném ha válaszolna erre a kérdésre.

Előre is köszönöm.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

2

Monday, December 19th 2011, 6:41pm

Igen, szabályos. Én ilyen esetekben az org-os fórumot veszem alapul. Ott mindig megvan a válasz.
Szerk.:
Bocs nem. Azt hittem a sima antigame. Ez nem szabályos. Ha levelet küld ha támadnak az nagyon nem az. :pinch:
Ez már bőven kimeríti a script és bot fogalmát. Ugyanis helyetted figyel. Ami nem szabályos.

Capella - Top1 - bazzeg' már csak vót', leköszöntem... végre...

This post has been edited 2 times, last edit by "Gundam" (Dec 19th 2011, 6:43pm)

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

3

Monday, December 19th 2011, 6:51pm

Tudom Antigame-em nekem is van, ez valami hozzá tatozó cucc tán... Hát igen tudom hogy org.on sok minden van csak az a gáz nagggggyon nem tudom ezeket a külföldi nyelveket:P Abból raktam össze hogy email alarm meg audio alarm hogy az valami figyelmeztetést küld ha kémkednek meg támadnak. Aztán nekiültettem barátnőmet hoy fordítson és akkor ő mondta hogy beállítható hogy milyen e-mail címre küldjön figyelmeztetést, 14-30 perc között be lehet állítani a frissítési időt. Meg egy csomó ilyen cucc....
Azért is kérdeztem meg itt mert éltem a gyanúval hogy ez nem túl szabályos... Mindenesetre ha egy GO bemondaná hogy nem az az jó lenne, meg akkor leszedhetnék valahogy a netről hogy más se használhassa (ha egyáltalán hatáskörük...).
Ja és az is érdekelne hogy ha én amatőr PC-s megtaláltam akkor hányan használhatják ezt???

4

Monday, December 19th 2011, 6:55pm

Hiába riaszt ha nem vagyok gépnél, mert mondjuk suliba vagyok, vagy vásárolok, de szerintem sem lesz szabályos....

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

5

Monday, December 19th 2011, 7:01pm

Tudom Antigame-em nekem is van, ez valami hozzá tatozó cucc tán... Hát igen tudom hogy org.on sok minden van csak az a gáz nagggggyon nem tudom ezeket a külföldi nyelveket:P Abból raktam össze hogy email alarm meg audio alarm hogy az valami figyelmeztetést küld ha kémkednek meg támadnak. Aztán nekiültettem barátnőmet hoy fordítson és akkor ő mondta hogy beállítható hogy milyen e-mail címre küldjön figyelmeztetést, 14-30 perc között be lehet állítani a frissítési időt. Meg egy csomó ilyen cucc....
Azért is kérdeztem meg itt mert éltem a gyanúval hogy ez nem túl szabályos... Mindenesetre ha egy GO bemondaná hogy nem az az jó lenne, meg akkor leszedhetnék valahogy a netről hogy más se használhassa (ha egyáltalán hatáskörük...).
Ja és az is érdekelne hogy ha én amatőr PC-s megtaláltam akkor hányan használhatják ezt???

Egyértelműen nem szabályos. Ez tuti. Azon viszont ne aggódj, hogy hányan használnak ilyeneket(elég ha a folyton csillagos playerekre gondolunk és egyéb csaló kiegészítésekre)... Mivel a böngésződben módosít így a játék készítői nem tudják egykönnyen kiszúrni(valljuk be, nem is nagyon akarják, ha a játékon ilyen gyatra minőségben "javítanak" akkor mit érdekli ez őket). A legjobb az lenne ha a linket törölnéd legalább, habár aki akart eddig is tudott csalni. Undorító dolog, de ez így van. Csalókkal van tele a game.
A szabályokat ha végigolvasod lesz 1-2 ami egyértelműen kizárja az ilyet. Ugyanis itt már egy gépi segédprogram játsza helyetted a játék egy jórészét. Ez már nem csak adatokat ad, vagy felületet alakít át, mint a szabályos kiegészítők hanem ellát helyetted olyan feladatot ami egyértelműen a player szerepkörébe tartozik.

Szerk.: De azért én is kíváncsi vagyok egy Go vagy SGo véleményére akárcsak te. Előbb-utóbb csak betéved egy ide is.

This post has been edited 1 times, last edit by "Gundam" (Dec 19th 2011, 7:03pm)

.:Xameth:.

Könnyű harcos

• Send private message

6

Monday, December 19th 2011, 7:03pm

Biztosan nem szabályos!
Érdekes lenne, ha valaki belemerül egy filmbe vagy játékba és közben ott óbégatna valami alarm...

EDIT:

Ez valami új hülyeség lehet, mert 2011.12.07-én került fel a netre..
Ahol eltörtél, ott leszel erős!
Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen!
Ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen!

This post has been edited 2 times, last edit by ".:Xameth:." (Dec 19th 2011, 7:09pm)

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

7

Monday, December 19th 2011, 7:06pm

Az lehet de ha este aluszikálok és elkezd csiporogni akkor felkelek és FS-elek.
És ezt lehet jelenteni a GF felé és eltüntetik ezt a kiegészítőt vagy sem??
Mert én élek a gyanúperrel hogy tuti használják ezt a vackot... Mert szerintem nem fair ha kint van a neten ez a vacak...
És bárki bármit mond nem lehet valaki 24 órán keresztül on... Meg off 3-4 órán át aztán ha elindul a támadásom 10 percre rá on, és ezt zsinórban 3x is (bár ez nem ettől a kiegészítőtől van mert ez frissít ahogy olvastam 14-30 percenként...)
Tehát hogy lehet ezt eltávolítani a netről ha szabályellenes??? Vagy hogy tudom kideríteni ha használ ilyet valaki??

.:Xameth:.

Könnyű harcos

• Send private message

8

Monday, December 19th 2011, 7:11pm

Ebbe én nem tudok állást foglalni sajnos...
Be kell jelenteni támadó webhelynek és azonnal megoldódik a probléma :D
Nem mellesleg én simán elvagyok 24/24-ben teljesen egymagam úgy, hogy még alszom is közben :)
Igazából csak megszokás és megfelelő insomnia kérdése az egész.
Rengetegen alszanak 1 órát és felkelnek, ránéznek majd így tovább...
Ilyen a kocka élet :)
Ahol eltörtél, ott leszel erős!
Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen!
Ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen!

9

Monday, December 19th 2011, 7:14pm

Semmilyen script vagy bot nem szabályos, ami beavatkozik a játékmenetbe helyetted/távollétedben, ami alarm kategória (bármilyen útonmódon riaszt a beállított esetekben) vagy autonóm mozgat helyetted flottát. Szóval nem engedett.

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

10

Monday, December 19th 2011, 7:38pm

És akkor ha jelentem a GF felé ezt a cuccot akkor elérek valamit vagy ne koptassam feleslegesen az ujjaimat a billentyűzeten???
Tehát szabályellenes az már tuti, és mivel a böngészőhöz csatlakozik visszanyomozhatatlan is... Éljen!!!!
Tudtam én hogy vannak ilyenek de így hogy még visszanyomozni sem lehet. Hát elég felháborító.
Én is be tudom ám osztani a kis 24 órámat, csak hát vannak olyan dolgok az életemben ami miatt nem tok gép elé jönni... De gondolom ez mindenkinél megvan.
Na akkor most elkezdek azon agyalni vagy keresgetni, hogy lehet ennek a cuccnak a használóit lebuktatni...
Ja és ha lehet írni a GF-nek equinoxx akkor írd már meg hogy milyen úton módon? Simán supporton keresztül vagy ez már magasabb dolog és van valami e-mail cím?

Előre is köszönöm.

11

Monday, December 19th 2011, 7:45pm

Quoted

Tudtam én hogy vannak ilyenek de így hogy még visszanyomozni sem lehet.

Ezt azért nem jelenteném ki... ;)

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

12

Monday, December 19th 2011, 8:03pm

Ohh, tudtam én hogy fognak írni nekem játékban hogy nem veszik be hogy jelenteni akarom:D:D
De akkor csak elmennék odáig:D:D Szóval equinoxx kérhetnék egy GF-es elérhetőséget??? Ja és a nyelvezet.
Gondolom angolul kell írjak, mert akkor barátnőm lesz a fordító:P
És a fő indok indok:
NEM AZÉRT VESZEK EGY CSOMÓ SÖTÉT ANYAGOT HOGY MÁS EGY KIS KIEGÉSZÍTŐVEL (ami ingyenes) ELŐRÉBB JUSSON. HA MÁR KÖLTÜNK A JÁTÉKRA ANNYIT ELVÁRHAT AZ EMBER HOGY NE CSAK AZ ÚJ SZERVEREK LÉTREHOZÁSÁRA KÖLTSÖN A GF HANEM ARRA IS HOGY AZ ILLEGÁLIS CUCCOKAT LEVADÁSSZA A VILÁGHÁLÓRÓL...

13

Monday, December 19th 2011, 8:11pm

Ez valami új hülyeség lehet, mert 2011.12.07-én került fel a netre..
Ahogy nézem, cseppet sem új "hülyeség", mivel 2011. december 7-én a 3.1-es verzió került ki a Netre, és az első megjegyzést 2010. júniusában tették fel. Eddig 17.594-en telepítették a gépükre adott linkről kiindulva. Ahogy sejtem, alapesetben nem lehet kimutatni az ilyen scriptek működését, mert a scriptet a böngésző a GF-től kapott oldal generálása után hajtja végre, így nincs GF felé visszacsatolás. Viszont trükkös GF verziófrissítéssel valahogy biztosan le lehet buktatni a felhasználókat. Programozók ezt jobban vágják, én nem vagyok az.
Annyit viszont gondolom senkinek nem ér az egész, hogy ilyen miatt végleg bannolják az accot.
Így kell eltüntetni az aláírásokat ("sig"-eket)

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

14

Monday, December 19th 2011, 8:22pm

Na akkor most hogy jelentve lesz nyugodtan összekaphatnák magukat azok a programozó zsenik a GF-nél és lebuktathatnák őket... Akkor már csak addig kell verni az asztalt míg meg nem csinálják...

15

Monday, December 19th 2011, 8:24pm

Üdv.

Az kéne még hogy ilyet szabályossá tenni :lol:
Gondolkozz picit a flottások helyébe is,,ha mindenki ilyet használna szegény támadóknak csak a deu-juk menne kárba.
(meg látja a flottád este,rád megy, erre csipogsz és feljössz,,a támadónak vissza fizeted a deuját?)
Tanulj meg FSelni alvás előtt, aztán akkor nem támadnak meg és egyikőtök se veszít.

Nem kötekedésből írtam,de ez elvenné a játék élményt durván.
Mondjuk lehet neked nem,,de azért a másikra is gondolj.

Edit: Kicsit nem olvastam el teljesen,,azt hittem ilyet akartok használni :D
No mindegy,,amit írtam akkor arra vonatkozik,,aki ilyet használ :puke:

Az meg tényleg jó lenne ha az ilyen ellen találna ki valamit a GF !!!

This post has been edited 1 times, last edit by "Fer.k.o" (Dec 19th 2011, 8:34pm)

16

Monday, December 19th 2011, 8:43pm

newtwo szerinted bárki is fog foglalkozni a leveleddel ? Meglátja a GF és már nyom is a törlés gomba, bk ennyi figyelmet fogsz kapni. Nem új ez a program és ők is tudnak a létezéséről , csak éppen semmit se tudnak elenne tenni!

Szép, jó... hogy szeretnéd jelenteni de értelmetlen.

17

Monday, December 19th 2011, 8:56pm

Sajnos ebben egyetértünk Zoon. Newtwo szerinted nem tudnak ezekről? Egy kiegészítést nem tudnak rendesen megcsinálni. Most kaptam a mail címemre az új kieg beharangozóját. xD VICC. Leírják mekkora jó a földalatti tároló stb. Végigmegy 50-100 emberen a rendszer és nincs köztük egy aki azt ondaná: "ti hülyék vagytok, ez mi? minek? hova? kitől?"
Szerinted ilyen szintű hülyeségek után akarnak komolyabb szankciókat kivetni a csalók ellen? Vagy nagyobb munkát beleölni egy csalókat kiszűrő rendszerbe? Egyértelműen nem. Megírhatod a levelet, de fölösleges. Ez nem az a játék ahol pár levél bármin is változtat. Évek óta így megy.

newtwo

Nap Műhold

• Send private message

18

Monday, December 19th 2011, 9:09pm

Nos hát nem tom. Gondolom ez csak jó ügyvéd kérdése... Mert ugyebár panasszal mindig lehet élni, ha le..arják és továbbra is panasz van akkor lehet jogászhoz fordulni (mivel ez a részemről már egy fizetős szolgáltatás...) az meg majd ossza az eszet... Ha tényleg ilyen egyszerű a megoldása hogy néha mikor frissítenek egy ilyen kis cuccost hozzácsatoljanak és ezzel kiderül a turpisság akkor nem tudom miért nem csinálják meg!!!!
Ha képesek pénzes szolgáltatást is nyújtani akkor legyenek képesek néha kicsit tenni is a pénzért...
Szerencsére olyan helyen dolgozom ahol sok a jogász és tudnak majd ez ügyben tanácsot adni (persze csak ha szükség lesz rá) mert az akkor sem fair ha én pénzért "csal"-ok más meg ingyen is megteheti...

19

Monday, December 19th 2011, 9:15pm

Nehezen de szerintem szűrhető, gondolom ezeknek a programoknak a használta egy olyan mintát generál ami különbözik egy aktív tag tevékenységétől. Szerintem csak kellő megfigyelés kérdése...
Különben idegesítő de hatékony védelem lenne ha bizonyos időközönként egy capchát (kódot) kellene beírni, amíg azt nem teszed meg, addig nem lát semmit nem tud csinálni semmit.
Visszavonulva

20

Monday, December 19th 2011, 9:19pm

Különben idegesítő de hatékony védelem lenne ha bizonyos időközönként egy capchát (kódot) kellene beírni, amíg azt nem teszed meg, addig nem lát semmit nem tud csinálni semmit.

Igen biztos örülnél neki, mikor kiszúrsz ph-n egy igen jó cp-t éppen belőnéd a flottád a visszatérő után és a tovább gomb megnyomásakor nem az a kép jelenik meg, hogy a flotta elindult támadni, hanem kér egy kódot..... ;)

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]