You are not logged in.

joker1220

Ford RS Cosworth

• "joker1220" started this thread

• Send private message

1

Thursday, April 15th 2010, 8:30pm

Re design uni frissítése

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy folyamatban van e még az Andromeda frissitése, mert jelen állás szerint több bug van mint amennyi volt!?
Tud valaki valamit erről?

2

Thursday, April 15th 2010, 8:56pm

Ki keres az talál ;) Redesign 1.2.1 frissítés

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

3

Thursday, April 15th 2010, 10:19pm

:)

Ezt én is megtaláltam, csak az érdekelne hogy ez már befejeződött vagy folyamatban van?:))

Egyébként köszönöm a választ:)

4

Friday, April 16th 2010, 5:28am

Quoted

Mint azt néhányan már tudjátok, az Andromeda "redesign" univerzumot ma frissítették.

Ez a legelső mondata Lorovusnak.
Ha a végét megnézed akkor kiderül hogy már kész mivel úgy írta hogy "frissítették"
Azaz április 14-el megtörtént a frissítés.

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

5

Friday, April 16th 2010, 8:28am

:-(

Hát az nem jó, mert jópár hiba van amit nem állítottak visza, körüzenetben kriksz krakszok, flotta öszetétel nem látszik flotta nézetben, ha gal nézetben bárhová lépsz megáll az idő, ilyenek vannak dögivel, kutatás nézetben , más lett a sorrend...

Ezért kérdeztem:)

Gordi

Banned until 15-06-2010

• Send private message

6

Friday, April 16th 2010, 9:23am

Hát elég zavaróak ezek a bugok
na de az a csillag a toplista alatt is kikészítő.

:D :D :D

Krueger

Kolónia hajó

• Send private message

7

Friday, April 16th 2010, 10:27am

Sziasztok !

Ha megnézitek a frissítési listát lehet látni hogy flottákhoz és a támadásokhoz hozzányúltak . Minden más szanaszét esve (trehány meló).
Bár Basshunter, Lorovus sorai között próbál olvasni, mégis azt állítom a frissítés még egyáltalán nem fejeződhetett be, mivel a verzió szám még mindig a régi azt meg nem egy nagy cucc átirni. Komolyabb frissitésekhez sztem már szerver leállitás lessz szükséges.

Maximum 1 vagy 2 hónap és feltűnik a Gfnek hogy rontottak a játék színvonalán, kevesebb lé folyik majd nekik ebből adódóan, lesz itt még változás csak ki kell várni.
Bízom benne hogy a 2 hetes idő limitet tudják majd tartani és kijavítják a kritikus hibákat!
Többen jelezték sajnos hogy ebből kifolyólag simán abbahagynák a játékot.

szerkesztve:
Joker1220 csak annyit fűznék hozzá, hogy a következő hozzászólásodat korrigálnám a menük helyre rázásához elég csak F5 -öt nyomni nem kell hozzá Ctrl

This post has been edited 1 times, last edit by "Krueger" (Apr 16th 2010, 12:12pm)

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

8

Friday, April 16th 2010, 12:01pm

:-)

A szétcsúszott menu ket a ctrl + F5 orvosolja, viszont a többi hiba továbbra is fent áll, semmi tájékoztatás nincs hogy ez így is marad vagy sem, igaz a df ről hazatérő hajókat már lehet látni , de ezen kívül minden maradt, sőt módosult a kutatás lista, ha Galaxis nézetben továbblépsz a saját rendszeredtől , megáll az óra, a flotta nézetben nem írja ki a flotta öszetételt, és a gomboknál ha ráviszed mondjuk az üzenet törlésére akkor megjelenik egy 2 soros ablak amibe csak 1 szó van írva.....

Most jut eszembe hogy ezt a thread et át lehetne helyezni a Hibák & Panaszok Topic ba is:-)

Kérném szépen valamelyik fórum MOD ot hogy tegye meg , előre is köszönöm!

This post has been edited 1 times, last edit by "joker1220" (Apr 16th 2010, 12:09pm)

9

Friday, April 16th 2010, 1:51pm

Quoted

Bár Basshunter, Lorovus sorai között próbál olvasni, mégis azt állítom a frissítés még egyáltalán nem fejeződhetett be

Jó hogy az Lorovus sorai közt keresem a választ hiszen csak Ő kapott a frissítésről értesítést.:D
Ha a verzió számot még nem változtatták meg akkor nem értem a kérdés lényegét hiszen látszik hogy még nincs kész.....igaz nem játszom Andromedán de ilyen apró jelekből lehet következtetéseket levonni. :)

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

10

Friday, April 16th 2010, 3:45pm

Megváltoztatták csak amég nem nyom az ember ctrl +F5 öt addig szétcsuszva maradnak a menuk meg ilyesmi , az előttem szóló ezt nem tette meg, magatol nem frissit az oldal rendesen, hiaba lepsz be és ki....Viszont azok a hibák amiket én írtam már az új verzioszám alatt futva jelennek meg, azon kivül hogy lett 1 db design csillag berakva és a df ről hazatérő flotta részletek végre láthatóak , semmi változást nem tapasztaltunk, tehát a probléma adott, különben nem írtam volna ide:)))

dtomek

Banned until 05-03-2010

• Send private message

11

Friday, April 16th 2010, 3:55pm

Csatlakozom Jokerhez, ez a frissítés többet ártott, mint használt, szana és szét van esve minden, a körüzenetek olvashatatlanok, a szövetségi cuccoknál eltűnt a rangom, és még az az átkozott csillag is idegesítően villog bele az ember szemébe!
Joker kérdése szerintem arra irányult, hogy a frissítés által előjött hibák orvosolva lesznek-e a közeljövőben, illetve tud-e róla egyáltalán a helyi csapat, hogy előjöttek ezek a hibák?

This post has been edited 1 times, last edit by "dtomek" (Apr 16th 2010, 4:04pm)

12

Friday, April 16th 2010, 4:49pm

Sziasztok a csillag engem nem zavar sőt észre se vettem csak mikor gordi elkezdte mondani ,hogy idegesíti ))))))) tomeknek ))) Hát én is észrevettem egy két idegesítő sztorit pl mikor repkednek a vasak nem látom mennyi és azt sem mit visznek és ect Most már csak az a kérdés akik ezt a progit csinálják vagy javítják nem tűnik fel nekik hogy nem jó? Ez olyan mikor vakon elmennék szobát festeni ))))) érthetetlen???!!!!

Gordi

Banned until 15-06-2010

• Send private message

13

Friday, April 16th 2010, 4:52pm

Nem tudom de nekem még mindig 1.1-t mutat a verzió
ez lenne a javított ?
Tény,hogy az üzenetek nagyon ratyi és zavaró az idő is meg áll a galaxis nézetben ,de engem az is zavar,hogy a holdon lévő mozgás is látható!
ennyi erővel akár ph-val is lehetne látni! akkor meg minek!
Hát nem ártana ha valami javítást eszközölnének minél hamarabb.

;( ;( ;(

joker én ide is adok neked 5*****

This post has been edited 1 times, last edit by "Gordi" (Apr 16th 2010, 5:04pm)

14

Friday, April 16th 2010, 4:57pm

Mint a komunizmusban lennénk mindenki csinál valamit csak senki nem ért hozzá )))

sasikaa

Kém szonda

• Send private message

15

Friday, April 16th 2010, 5:08pm

Nekem senem tetszik most a gamma. Igaz kicsit gyorsabb lett szerintem a szerver, de ez nem sok.
Sok az idegesítő dolog.
- Még mindig feldobja az ablakot egy hibával a GALAXIS nézet.
- Még mindig nem tudok galaxis nézetből se kémkedni, se támadni se szállítani SEMMIT?????!!!!!!!!!!
- Az új frissítéssel nem megy a FoxGame pár funkciója, bár ez nem az OGAME hibája, majd orvosolja a FoxGame.
- Vannak menüpontok a szövetség menüben amit még mindig nem értek hogy mire valók, nincs is aktiválva. Ha meg csak annak van aki szövetség vezér, akkor ÉN miért látom?????!!!!!
- Milyen már hogy nem működik a SORTÖRÉS az üzenetekben, helyette egy (/n) van az üziben???? Így nem lehet olvasni se, és írni se normálisan.

Kérném az OGAME-t, hogy valamit tegyen, mert nem ezért fizettem múltkor is elő parancsnokra, és nem ezért szeretnék a jövőben is pénzt áldozni a kedvenc játékukra.
UI.: Nem ezért lettem rajongójuk (PL. Rajongói FUN oldalam), hanem mert soha semmi probléma nem volt vele, mindig letisztult, felesleges csicsától és sallangtól mentes játék volt az OGAME!

Tippek, trükkök, leírások, a saját oldalamon!
A Google keresőbe írd be:

:!: Ogame FUN honlapepito :!:

16

Friday, April 16th 2010, 5:18pm

Támogatom az előttem szólókat, miszerint valóban jelen pillanatban még rosszabb a helyzet mint volt :)
Az, hogy nem mutatja a flottanézet a hajókat, és a szállított nyersanyagot elég komoly hiba , ezenfeléül valóban a körüzenetek is olvashatatlanok mivel mindent egybe ír, és az entereket csak \n-el jelzi.
A toplista alatti villógó csillagot, már nagyjából megszoktam, de valóban idegesítő tud lenni :) és abszolut nem értem minek kellett ezt betenni :D Dekoráció ide vagy oda, sztem többünket idegesít :D
Az utolsó, illetve első bug amire én is felfigyeltem a szétcsúszott menü, de én egyből frissítettem az oldalt, és mivel javulást tapasztaltam azt gondoltam, csak az én böngészőm töltött be rosszul :) Ez könnyen orvosolható hiba, de attól még jelen van, és ha már a frissítés hozta be, akkor ki is javíthatnák :D
Remélem a készítők dolgoznak rajta, és minél hamarabb kijavítják a újonnan behozott bugokat : )

17

Friday, April 16th 2010, 7:24pm

Írtam ez ügyben Lorovusnak.
A hibákkal kapcsolatban pedig annyit tudok mondani hogy írjátok meg Jegyrendszeren és akkor tudják a GO-k továbbítani a GF felé.

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

18

Friday, April 16th 2010, 8:44pm

Köszönöm szépen, remélem hamarosan válaszol., én addig is írok egy jegyet!!

Ha Lorovus válaszol, leírod majd ide?!

Előre is köszönjük!!

Üdv, Joker

Krueger

Kolónia hajó

• Send private message

19

Monday, April 19th 2010, 8:53am

Csatlakozom Joker-hez illetve kéréséhez . Sajnos a frissítések miatt a feszültség nő a környezetemben.
Annyi észre vételt közölnék még ha a verzió áttekintésre kattintunk ott verzió 1.1-et látunk, ha viszont legörgetünk a lap aljára ott a következőt látjuk : 1.2.1

© 2003 - 2010 Gameforge Productions GmbH
Ha az 1.2.1 re kattintunk behozza a verzió átenkintést amiben továbbra is az 1.1-es szám szerepel .

Kösz az intézkedést Basshunter!

Krueger

This post has been edited 1 times, last edit by "Krueger" (Apr 19th 2010, 9:33am)

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

20

Friday, May 7th 2010, 4:37pm

.....

Most hogy pár hibát javítottak, párat úgy hagytak újra felteszem a kérdést :) Várható még hibajavítás, vagy ennyi volt, koniec?

Már csak azért is mert jó lenne látni flotta áttekintés nézetben hogy mennyi nyersi jön ill megy és az öszetétel sem lenne rossz:))

Ugyanis az oké hogy df ről már látszik a hazatérő PH -val , de a saját flottamozgásomban semmi nem jön ki ha ráhúzom a kis
háromszögre az egeret, csak ennyi..: ''Flotta részletek'' és nem kapok semmilyen részletet:)

Ez másnál is így van vagy csak én vagyok lemaradva?!

Remélem várható valamiféle megoldás:)