Dear visitor, welcome to OGame Hungary.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Boldog Új évet ogame.hu
No kedves Játékostársadalom, ismét eltelt egy év. Megannyi HOF, farm, bezúzás, lezúzás, szétzúzás és kevésbé figyelmes játékosok kizsákmányolása... Szinte büszke vagyok rátok! Növekedett a profit, a bányatermelés és a hőn szeretett flotta, amit mindig úgy féltünk. Node ezzel szemben sajnos a tiltólista is növekedett, a 2011-es év sem volt mentes kis,- közép,- és profi csalókkal és szabályszegőktől.
Túl vagyunk a Gameforge ígéretein, már csak várnunk kell a megvalósulására, túl vagyunk egy fórumos forradalmon és szabadságharcon (de még nem élcelődtetek továbbra sem) és túl vagyunk az idei szilveszteri első sörünkön is.
Így hát kedves ogame.hu játékostársadalom, hozzon az új év bőséges (szabályos) farmokat, további beverhető (és nem kinevelt) flottákat, valamint még több sört, X-Boxot, szűzesség elvesztését (nem nekem), aranyhalat, adókedvezményt és akciós fogtöméseket, meg mindent ami szükséges vagy kevésbé szükséges.
Újév alkalmából, minden szerveren elhelyeztem egy kupont egy dupla inaktívon (Ii) az 1-es galaxisokban 
És mint mindig, pontban éjfélkor minden szerverről kitiltok valakit újév alkalmából
Így hát:
Boldog Új Évet Ogame.hu